Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare

Letar du efter en bred roll där du får möjlighet att arbeta med företagsövergripande utvecklingsfrågor såväl som utveckling av mindre rutiner och processer? Perfekt, då har du hittat helt rätt! Här får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter och bidra till att Väsbyhem hela tiden utvecklas. Dessutom får du arbeta tillsammans med härliga kollegor och jordnära chefer i en arbetsmiljö som präglas av familjeanda och glädje!

Nyfiken på tjänsten?
Som verksamhetsutvecklare är du med och skapar förutsättningar för ett fastighetsbolag i framkant! Vi har till exempel som målsättning att ha Sveriges nöjdaste kunder och är stolta över att vi har kommit en bra bit på vägen mot det målet. Nu när vår nuvarande Verksamhetsutvecklare går vidare mot nya utmaningar internt söker vi en ny motor för det fortsatta arbetet.

I din roll som Verksamhetsutvecklare arbetar du brett med allt ifrån företagsövergripande projekt såväl som utveckling av mindre processer och rutiner men ack så viktiga för att kontinuerligt öka kundnöjdhet och effektivitet i arbetssätt. Några exempel på större företagsövergripande projekt som du kommer att ansvara för är mobilitet och arbetet med den långsiktiga parkeringsstrategin. Du kommer även att arbeta med att utveckla den digitala kommunikationen i nära samarbete med IT och Marknad och ansvara för olika utvecklingsprojekt i samarbete med Universitet och Högskolor. Det finns även stort utrymme att komma med egna initiativ till utvecklingsprojekt med utgångspunkt i Väsbyhems övergripande mål.

Som verksamhetsutvecklare ingår du i avdelningen Affärsutveckling och tillhör enheten Affärsutveckling Stab som idag består av tre övriga tjänster; en chefsassistent, en HR-ansvarig och en HR-generalist. Du rapporterar till vår fantastiska Affärsutvecklingschef och Vice VD, Jenny Rud Sel. Vi som har henne som chef idag skulle beskriva henne som öppen, inkluderande, tillgänglig och ödmjuk. Jenny är en morgonmänniska så hon kommer gärna till kontoret kl. 06:30. Hon säger själv att det bara tar 15 min från att hon vaknar till dess att hon är utanför dörren. Visst är det imponerande? Vill du veta mer om din blivande chef så får du helt enkelt vänta till en intervju!

Tycker du att arbetsuppgifterna låter spännande och vill du bli en del av vårt team? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Vem är du?
Jo, vi tror att du är en driven person som vill utmanas av att hela tiden bidra till att utveckla vår verksamhet genom arbete med omvärldsbevakning, analyser och framtagande av förbättringsförslag. Du är van att projektleda utvecklingsprojekt och har inga problem att styra mot uppsatta deadlines och mål såväl som att hålla budget. Du är samarbetsorienterad och är bekväm med att hålla presentationer då det ingår både presentationer för Väsbyhems ledningsgrupp och styrelse i rollen.

Formella krav på din bakgrund
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt med kostnadsansvar
  • Uttrycker dig väl i svenska, i både tal och skrift.
Önskemål och meriterande
  • Erfarenhet av liknande roller, gärna på andra fastighetsbolag
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med digitalisering
  • Eftergymnasial utbildning som är relevant för rollen
Tjänsten är på heltid med start omgående eller så kommer vi överens om ett startdatum som funkar för både dig och oss. Sista ansökningsdag är 31 maj 2022, men urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så varför inte skicka in din ansökan redan idag? Vi ser fram emot att läsa den!

Bästa hälsningar,

Affärsutvecklingschef/Vice VD Jenny Rud Sel och HR-generalist Victoria Branteström.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.vasbyhem.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)