Servicetekniker

Servicetekniker

Är du i början av din karriär och behöver mer erfarenhet inom serviceteknik? Just nu söker vi dig som kan börja relativt omgående!

Vad erbjuder vi?

Du får chansen att arbeta hos vår storkund på en helt ny verkstad i Upplands Väsby tillsammans med ett nytt team jobbar ni mot gemensamma mål.

Här erbjuds du:
  • Heltidstjänst
  • Kollektivavtal
  • Möjlighet att vara med från start i en helt ny verkstad
  • Karriärmöjligheter med inkluderande utbildningar
  • Lön på 24 000 kr
Vem söker vi?

Vi söker dig som har engagemanget, intresset och viljan att utvecklas inom rollen som servicetekniker.

För denna roll behöver du ha:
  • B-körkort (manuell växellåda)
  • Gymnasieutbildning/YH inom fordonsteknik eller serviceteknik
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska
  • Datavana
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast då tillsättning kan ske innan sista datumet. Kontakta den ansvariga rekryteraren, Dinara Garipova, vid frågor.

Vad innebär rollen?

Din arbetsdag börjar 07:30 på verkstaden med bilar som behöver enklare service. Servicen som behöver utföras på bilarna kan vara allt från hjulskifte till byte av list och lampor, alla arbetsuppgifter är av lättare rang.

Hos vår kund börjar du arbetet med en introduktion innefattande utbildning. Vidare kommer du ingå i en grupp av servicetekniker på ca 6 personer. Ni utför ert arbete på en helt ny verkstad som precis byggts färdigt och är avsedd för företagets interna bilar. Du kommer jobba nära resterande kollegor på hela anläggningen inte minst finns det möjlighet för dig att arbeta i den externa verkstaden också.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader via oss på 2Complete vidare är ambitionen att du blir övertagen av vår kund som erbjuder en tillsvidareanställning.

2Complete

Varför skall du bli konsult hos oss?
Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön, friskvårdsbidrag, och terminalglasögon.
Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson Dinara Garipova
Telefon 072-193 79 00
Email Mejla Dinara Garipova
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (20 dagar kvar)