Sales Adviser sökes till stor bilanläggning i Upplands Väsby

Sales Adviser sökes till stor bilanläggning i Upplands Väsby

Dina arbetsuppgifter

Älskar du bilar och brinner för rådgivande försäljning? Då har vi möjligheten för dig här.

Som Sales Advisor hos vår kund kommer du att tillsammans med teamet av säljare arbeta för att ge deras kunder bästa tänkbara köpupplevelse, både när de besöker bilhallen och när de visat intresse för en bil via deras hemsida. För att uppnå detta tar du ansvar för hela processen, från första kontakt till avslutad affär och uppföljningssamtalet som säkerställer det vi värderar allra högst - kundnöjdheten. Du agerar rådgivare och förser kunderna med tillförlitliga råd och är en support genom hela affären. Ditt fokus är att på ett trovärdigt och professionellt sätt göra en behovsanalys och hitta rätt bil och tilläggstjänster för varje kund, där en av de mest värdefulla belöningar du kan få är ett tack från dem. I processen att sälja en bil ingår även arbetet att hantera logistiken av bilarna i hallen och i vårt virtuella lager.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom service, retail och försäljning. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du tar med dig sälj- och serviceerfarenhet från utanför branschen. Du har minst gymnasieexamen och talar och skriver engelska och svenska flytande, har du vidareutbildning är det meriterande.

För att trivas hos vår kund tror vi att du delar vår äkta och genuina entusiasm för bilar, försäljning och kundnöjdhet. Du trivs med att prata med kunder om fördelarna och nackdelarna med olika bilar, antingen via telefon, mail eller via ett fysiskt möte. Som person är du driven och vill göra resultat vilka vi når gemensamt genom att arbeta kvalitetsmedvetet, strukturerat, noggrant och med kundens behov i fokus. Du är en positiv person som sprider din positiva energi vidare till dina medarbetare. Du är självständig och tar ansvar för dina uppgifter och driver dem ända in i mål. Du ser vad som behöver göras och tar tag i uppgiften och finner lösningar. Du är en äkta lagspelare och det är en självklarhet för dig att se helheten i verksamheten och hugga in och hjälpa till där det behövs. Ditt bemötande gentemot både kunder, partners och medarbetare är vänligt men ändå professionellt, kunnigt och trovärdigt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos vår kund kommer du att arbeta med flera av bilvärldens mest attraktiva bilmärken. De säljer sina bilar genom att hjälpa sina kunder att hitta rätt bil till rätt pris och med rätt tilläggstjänster såsom skräddarsydd finansiering, garanti och serviceavtal för att passa kundens unika behov. Mer information ges vid personlig kontakt.