Montör till företag inom tillverkning av stötdämpare

Montör till företag inom tillverkning av stötdämpare

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos Öhlins Racing. För rätt person finns god chans att efter en period bli rekryterad till företaget.

Om företaget

Företaget producerar stötdämpare i toppkvalitet till bilar, motorcyklar och cyklar inom racingvärlden och motorsportsindustrin. Öhlins är leverantörer till företag som bl.a. Honda, Yamaha, Kawasaki, Porsche & BMW.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Upplands Väsby

Omfattning:
Heltid, tvåskift. Mån-fre kl. 06.00-14.45 och mån-tors 14.30-22.30.

Arbetsbeskrivning
  • Montering av olika typer av stötdämpare utifrån kundspecifik order
  • Fin- och delmontering utifrån ritningsläsning
  • Arbete inom lager och packning
Kvalifikationer
  • Du ska kunna läsa och förstå en ritning/beskrivning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har du truckkort A+B är det meriterande
Öhlins Racing värdesätter att du har lätt för att arbeta tillsammans med andra då du kommer ingå team inom monteringen. De ser gärna att du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och att du kan ta egna initiativ. Du är framåt och inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Parisa Meidanipour | parisa.meidanipour@randstad.se
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 15 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta som montör i ett högt arbetstempo med kvaliteten i högsta fokus? Då kan du vara den Öhlins Racing söker till deras produktion i Upplands Väsby!