HR Partner till Öhlins Racing

HR Partner till Öhlins Racing

Öhlins Racing är ett svenskt företag med drygt 400 anställda som utvecklar och tillverkar fjädring för motorcyklar, bilar och MTB. Sedan januari 2019 är Öhlins Racing ett dotterbolag till Tenneco, en amerikansk koncern med verksamhet över hela världen.

Våra medarbetare har olika yrkeskunskaper och bakgrund. Det som förenar oss är en passion för innovation och teknologi i världsklass.

Rollen:

Öhlins har vuxit de senaste åren, med både ny teknik och nya affärsområden. Det kräver fler medarbetare och specialiserad kompetens. Som HR Partner hos Öhlins Racing AB får du arbeta brett inom HR-området. Ditt ansvar kommer främst vara inom den svenska marknaden men även internationella kontakter kommer att ingå. Som HR Partner kommer du ha ett Teamledaransvar för en HR-assistent samt ansvar för receptionen.

Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Upplands Väsby, resor kan förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
  • Brett HR-arbete såväl operativt som strategiskt, nära våra chefer och medarbetare
  • Utveckla, organisera och administrera policys, rutiner och riktlinjer inom HR området
  • Delta och leda fackliga förhandlingar samt hjälpa chefer i tolkningar av avtal och lagar
  • Tillse att arbetssätt, policys och instruktioner mm lever upp till tillämpliga lagar och krav inom HR-området
  • Du fungerar som ett stöd till chefer och medarbetare i rekrytering, lönesättning, kompetensutveckling och andra personalärenden.
Din profil

Du har 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete. För att bli framgångsrik i denna roll är du trygg i dig själv, har lätt för att kommunicera samt skapa förtroende och goda relationer. Du är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

Mer om oss:

Öhlins genomsyras av ett stort engagemang. Det ligger i vår företagskultur och det är något man märker varje dag. Framför allt gillar man att det är familjärt och prestigelöst, att man kan vara sig själv och att det finns en stark entreprenörsanda.

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker tjänsten via ansökningslänken på Wise Professionals hemsida.

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Johanna Nyqwist på johanna.nyqwist@wise.se och Paul Sredojevic Paul.Sredojevic@wise.se.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands Väsby
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Löner & Förmåner, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)