Hoppa till innehåll
Volvo Car Retail logotyp

Verkstadscoach till Volvo Car Enköping

Ansök nu
Brinner du för service och ledarskap och vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då kan detta vara rollen för dig. Vår framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation och vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som ledare hos oss är du en nyckelperson och ett föredöme för dina kollegor och medansvariga. Du arbetar både strategiskt och operativt. Rollen innebär att leda, coacha och utveckla våra Personliga Servicetekniker i det dagliga arbetet för att på så sätt driva utvecklingen av konceptet Volvo Personlig Service. Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medansvariga. Att utveckla verksamheten tillsammans med verkstadschefen och övriga kollegor är en viktigt del av rollen.

Några ansvarsområden du som coach har:
 • Säkerställa att teamets verksamhet följer företagets affärsidé och fastställda policys och rutiner utifrån gällande lag och miljökrav
 • Arbeta aktivt för att utveckla teamets sammanhållning och styrka
 • Aktivt arbeta med analys och förbättring av verksamheten för att upprätthålla en hög kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet.
 • Medverka vid upprättande av årlig budget
 • Säkerställa att kundklagomål och rapporterade avvikelser tas om hand och åtgärdas
 • Arbeta för att teamet uppnår planerade mål genom att följa verkstadsprocessen och använda rationella metoder, kontroll över kostnader och intäkter samt effektivt utnyttja befintliga resurser och system
 • Ansvara för en jämn fördelning av kunder sker till PST samt stötta administrativt vid garantiärenden, försäkringsärende, klagomålshantering etc.
 • Organisera och genomföra möten för teamet och medarbetarsamtal i samråd med verkstadschefen
 • Aktivt deltaga coacha PST i det dagliga arbetet (närvaro i verkstaden)
  Kompetens

  Vi ser att du som kliver in i rollen som verkstadscoach har tidigare erfarenhet av ledarskap och intresse av att lyckas genom att leda andra. Du har god kunskap om produktionsdrift och förstår affären. Du har en teknisk utbildning, B-körkort samt god datorvana och talar svenska obehindrat. Vi ser det som en fördel om du tidigare arbetat med Tacdis, Vida, Tie eller Organizer.

  Personliga egenskaper

  Som person är det viktigt att du är en lagspelare med eget driv och förmåga att tänka nytt och annorlunda. Vi ser också att du behöver ha integritet i ditt ledarskap, vara engagerad och ha förmågan att entusiasmera dina kollegor så att vi tillsammans utvecklar vår anläggning i rätt riktning. Att vara modig, ansvarstagande och trygg i din roll ser vi som viktiga komponenter och därför är det av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa egenskaper. Vi söker dig som är resultatdriven och brinner för att driva verksamheten och våra medarbetare framåt. Vidare har du ett intresse av att resultat fokuserat utveckla processer och rutiner. Du vet att nöjda kunder får man genom motiverade medarbetare och det är genom ett coachande ledarskap du når framgång.

  Vi erbjuder
  • Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka.
  • En trygg och förmånlig anställning som omfattas både av kollektivavtal och generösa personalförmåner.
  • Ett företag som tror på mångfald. Du får arbeta med människor från alla möjliga typer av bakgrunder och med olika perspektiv.
  • En arbetsplats där du får vara med och bidra till att driva innovation, utveckla nya koncept och skapa en miljö där alla trivs och vill vara. Där idéer skapas och innovationskraften är påtaglig.
  Om Volvo Car Retail
  På Volvo Car Retail vill vi leda utvecklingen i branschen med nya tekniker, innovation och arbetssätt. För vi vet att vår framgång bygger på vår förmåga att utvecklas tillsammans i team. Vi är över 700 medarbetare på 13 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping. Läs mer på volvocars.se/retail

  Om Anställningen

  Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med vår värdegrund.

  Vill du vara med på resan? Välkommen till Volvo Car Retail!
  Mer info
  Yrkesroll
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  30 juni 2023 (32 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Vi vill att livet med din Volvo ska vara lika bekvämt och enkelt som det är att köra den. Med 13 anläggningar i tre regioner kommer vi närmre dig som kund. Hos oss får du hjälp med allt som rör din Volvo - finansiering, service, reparationer och tillbehör. Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet. Du möter oss på det sätt som passar dig bäst, digitalt eller på plats hos oss.

  Vi värnar om din tid. Och nu är vägen hit ännu kortare.

  När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap - med mindre oro och mer tid för livet. Vårt mål är att ge dig ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Med sammanslagningen av Bra Bil och Upplands Motor så kommer vi inte bara närmare dig som kund rent geografiskt, vi samlar även oerhört mycket Volvokompetens med de 700 medansvariga som jobbar här. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med dig.

  Varmt välkommen till Volvo Car Retail. Vi blev precis ännu lite bättre.

  Liknande jobb