Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Tranpenad söker produktionsoperatörer till gipsfabrik i Bålsta!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tranpenad växer och söker nu fler duktiga produktionsoperatörer till gipsproduktion i Bålsta. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad produktionsoperatörer till vår kund i Bålsta norr om Stockholm, verksamma inom gipstillverkning. Som produktionsoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av produktionsövervakning. Arbetet utförs i nära samarbete med samtliga medlemmar i skiftet och kommunikationen sker till stor del via telefon i headset.

Arbetsuppgifter
  • Produktionsomställningar & produktionsövervakning
  • Truckkörning
  • Kvalitetskontroll med säkerhet och anläggningsutnyttjande som högsta prio.
  • Ansvar för produktionsutrustningen; felsökning, byte av förbrukningsmaterial, operatörsunderhåll
Om dig som söker
Vi söker dig som är minst 18 år och har gymnasieutbildning med godkända betyg, gärna med teknisk och/eller praktisk inriktning. Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete i industrimiljö, truckkort samt datorvana. För att lyckas i rollen är det också ett krav att du har goda kunskaper i det svenska språket.

Som person är du kvalitetsmedveten, nyfiken, drivande och ansvarstagande, med en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Då arbetstiderna är väldigt varierande så behöver du ha körkort och bil, alternativt bo i närområdet.

Krav:
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning med godkända betyg
Meriterande:
  • Körkort B och tillgång till bil
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av arbete i industrimiljö
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. l. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Arbetstider: 5-Skift: dagar, kvällar, nätter och helger

Lön: Enligt kollektivavtal.

Om Tranpenad Group
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 500 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Borås, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.