Utomhusarbete i Kungsängen och Bro på heltid!

Utomhusarbete i Kungsängen och Bro på heltid!

Trivs du att arbeta utomhus och vill ha naturen som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta med skötsel av utemiljön i bostadsområden i Kungsängen och Bro. Söker du ett varierande arbete där du får vistas i utomhusmiljö har du nu möjligheten att spetsa ditt CV med arbetslivserfarenhet från Upplands-Brohus.

Upplands-Brohus är ett bostadsföretag som hyr ut lägenheter, butiker och lokaler i Kungsängen och Bro. De är cirka 45 anställda och är medlemmar i Sveriges Allmännytta. De söker medarbetare till sommarsäsongen inom trädgård och utemiljö.

Arbetsuppgifterna handlar till största del om gräsklippning, plantering, vattning, ogräsrensning och
övrig skötsel. Du arbetar både självständigt och tillsammans med övrig personal i samtliga delar av
våra områden.

Tjänsten är en säsongsanställning under perioden april/maj - september/oktober.

Arbetet är på heltid med start i april/maj och arbetstiderna är förlagda mellan;
*Mån-ons 7-15.30
*Tors 7-19
*Fre 7-12.30

Detta söker vi:

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, trivs med att ta egna initiativ och som arbetar effektivt. Du värdesätter en god kommunikation och anser att ett bra kundbemötande är en självklarhet. Ytterligare är det högs meriterande för tjänsten är att du talar obehindrad svenska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba utomhus.

Krav:
- Du har B-körkort
- Du är i god fysisk form då tynga lyft förekommer.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Upplands-Brohus. Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök direkt via vår hemsida. Intervjuer och urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat, tveka därför inte, sök redan idag!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se