Studerande transportplanerare sökes för sommarjobb till Bro!

Studerande transportplanerare sökes för sommarjobb till Bro!

Studerar du och söker ett sommarjobb inom logistik? Vill du få meriterande kunskaper inom transportplanering? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en studerande teamplayer som vill arbeta som transportplanerare hos vår kund i Bro. Som Transportplanerare är din uppgift att i samarbete med kundens terminaler och varuflöde säkerställa att varor levereras till eller från butiker, kunder och leverantörer på ett kostnadseffektivt sätt med fokus på miljö och kvalitet. Uppgiften innebär i huvudsak att genomföra planering och bokning av transporter från vår kunds leverantörsbas i Sverige. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfatta följande:

* Planering av transporter från leverantör till huvudterminal samt i vissa fall via Omlastningsterminal (OT) på ett kostnadseffektivt, kvalitativt och optimalt sätt.
* Arbeta nära interna funktioner för planering av fordonsresurser som behövs för att säkra intransport av kampanjvaror.
* Att genom daglig styrning och nyckeltal agera på avvikelser i kvalitet och kostnad på dag- och veckobasis.
* Optimering av fyllnadsgrad och leveranstider.
* Ett mycket nära samarbete med kollegor inom planeringsavdelningen samt att främja ett utvecklande och lärande arbetssätt.
* Daglig kontakt med avtalspartners (transportörer).
* Samarbeta med transportör, terminal och leverantör.
* Samarbeta med interna gränssnitt som t ex Varuflöde (operativt inköp).

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor i Bro. Tjänsten är på heltid och startar i slutet av maj/början av juni till mitten av augusti. En utav platserna för tjänsten är förlagd vardagar, måndag till fredag, under kontorstider. De övriga arbetstiderna är förlagda under under kväll/helg. Det finns möjlighet till distansarbete 50% av arbetsdagarna. Tjänsten kan eventuellt komma att övergå i deltid vid sidan av dina studier efter sommaren.

Detta söker vi:

Vi söker dig som läser en universitet/högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har kunskap i Excel, har du tidigare erfarenhet av SAP är detta meriterande. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du dessutom känsla för ordning och reda, stor drivkraft, entusiasm och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Låter det här som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 22 apr 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se