Studenter sökes för extrajobb som truckförare i Bro!

Studenter sökes för extrajobb som truckförare i Bro!

Nu söker vi studenter eller dig med ett annat jobb på minst 50% med truckkort A1-4 till ett välbetalt extrajobb på ett lager i Norrort. Stämmer detta in på dig? Tveka inte att söka!- Truckkort A1-4

Information om uppdraget:

- Studier eller annat arbeta på minst 50%
- Tillgänglig för arbete minst 3 vardagar i veckan
- God fysisk form
- Flexibilitet att arbeta både morgon, dag och kväll
- Godkänt belastningsregister. Detta kommer att kontrolleras under intervjutillfället.

Tjänsten inleds med en utbildning på heltid i 10 dagar. I denna roll kommer du med hjälp av truck att plocka och packa varor på pall. Arbetet innebär en hel del tunga lyft och därför är det viktigt att du har god fysik och inte är rädd för att ta i. I denna roll arbetar man efter högt uppsatta mål med daglig coachning.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Ta tillfället att söka direkt! I det här uppdraget kommer du få möjlighet att jobba inom ett välkänt företag tillsammans med drivna och engagerade kollegor!Detta söker vi:Vi söker dig som är social och framåt samt stark och arbetsvillig. Då arbetet kan vara stressigt och monotont söker vi någon som är stresstålig och som trivs med monotona arbetsuppgifter. Viktigt även att du är noggrann och tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete. Vi söker någon som strävar efter att bli framgångstrik i sin roll som truckförare, någon som alltid vill prestera på topp och tar arbetet på största allvar.

Vi kommer att göra en bakgrundskontroll och utföra drogtest som en del av processen.

Vi jobbar löpande med intervjuer och urval, välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se