Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som truckförare till Systembolagets varudepå i Brunna!

Ansök nu
Ett krav för tjänsten är att du studerar eller har ett annat jobb på minst 50 %. Vi söker dig med truckkort som vill ha ett extrajobb som truckförare på Systembolagets lager i Brunna, norr om Stockholm.

Information om uppdraget:

Vi söker lagermedarbetare med truckkort A1 för extrajobb på Systembolagets lager i Brunna, Kungsängen.

Arbetsuppgifterna innebär att med hjälp av truck plocka varor. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna för detta uppdrag varierar men passen är i huvudsak förlagda kl. 06-15.00 mellan måndag och fredag. Du förväntas kunna arbeta minst 3-4 pass per vecka under oktober, november och december.

Notera att du inte kommer att bli aktuell för tjänsten om du inte är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och kan visa intyg på det.

Låter detta intressant? Ansök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som är student och vill jobba minst 3-4 dagar i veckan under sommaren. Men du som har ett extrajobb om minst 50% och vill kombinera nuvarande arbete med att arbeta extra för oss är också intressant. Truckkort är ett krav.

Det krävs att du:
- Finns tillgänglig för jobb under kommande månaderna(oktober, november, december)
- Är studerande eller har annan sysselsättning på minst 50% och kan visa intyg på det
- Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
- Är ostraffad
- Krav med truckkort men meriterande med mer behörigheter så som A 1-4 B 1-4
- Kan arbeta minst 3-4 vardagar per dagar per vecka under juni och juli månad

Notera att du i denna tjänst kommer att hantera alkohol.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare