Hoppa till innehåll
SMD Logistics AB logotyp

SMD Logistics söker en engagerad Business Administrator med fokus på inköp

Som Business Administrator med inriktning på inköp och logistik kommer du att ingå i Business Administration/Key Account och rapporterar till Manager Business Administration. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Nu rekryterar vi en ny Business Administrator! Avdelningen består idag av fem personer och du får en spännande roll med helhetsansvar. Du kommer att planera och genomföra inköp av varor från uppdragsgivare till vårt lager och du är kontaktperson mellan våra uppdragsgivare och den interna verksamheten på vår distributionscentral. Vi tillhandahåller distributionstjänster till våra uppdragsgivare och ditt ansvar blir att säkerställa optimala lagernivåer.

Du driver det egna arbetet framåt mot uppsatta mål och har dagliga kontakter där du samordnar den löpande verksamheten och vidareutvecklar relationer med uppdragsgivare. Våra uppdragsgivare finns främst representerade i Sverige men ofta med internationell anknytning. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbete i befintliga system med lagerplanering, inköp och fakturahantering
  • Daglig kontakt med uppdragsgivare gällande den löpande verksamheten samt intern kontakt med olika avdelningar på vår distributionscentral
  • Koordinera och bevaka leveranser samt kommunicera avvikelser till berörda parter
  • Administrera priser och grunddata samt göra affärsanalyser och andra utredningar i befintliga system
  • Bidra till effektiviseringar i system, avdelningens arbetssätt och processer
Vi söker dig som arbetat i en liknande koordinerande roll med administration och egna projekt där du har många kontakter med exempelvis kunder och/eller leverantörer. Du är bra på att arbeta självständigt och gillar att lösa problem för att komma framåt. Du är en relationsskapande och positiv person som ser möjligheter och har lätt för att samarbeta med andra. I ditt arbete är du ansvarsfull och mycket noggrann med detaljer, du säkerställer att hålla hög kvalitet i processerna och det egna arbetet. Du har en god förmåga att hantera känslig affärsinformation. I rollen som Business Administrator hos SMD Logistics får du också använda dig av din fallenhet för att se helheten och vilja att bidra till effektiviseringar, då vi arbetar kontinuerligt med att utveckla arbetet för avdelningen. Du är en utmärkt administratör med stor vana att arbeta i MS Office (framför allt Excel) och i affärssystem. Erfarenhet av vårt affärssystem M3 är meriterande men inte ett krav. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Uppfyller du inte alla våra krav? Den personen vi söker hade inte låtit sig bli stoppad av det!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Olle Persson
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMD Logistics AB (SMD) är en konkurrensneutral logistikpartner som på uppdrag av de flesta större tobaksbolag på den svenska marknaden distribuerar majoriteten av all tobak till cirka 9.000 butiker inom svensk handel. Utöver den svenska marknaden sköter SMD distribution av Swedish Match produkter till den norska marknaden. SMD opererar sedan i början av 2016 från sin distributionscentral i Kungsängen. Antalet anställda uppgår till cirka 185.

Liknande jobb