Hoppa till innehåll
Vi söker nu en Industrielektriker till Saint-Gobain Sweden - Gyproc

GYPROC gipsskivor - En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Scanspack, Gyproc, Weber och ISOVER. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 180 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK.GYPROC är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom gipsskivor. Vi sysselsätter cirka 140 personer och finns i Bålsta utanför Stockholm där tillverkningen av gipsskivor är etablerad sedan 60 år. Våra kunder erbjuds kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö.Hos GYPROC tar vi vår del av ansvaret genom att utveckla nya, hållbara material och metoder så att du ska kunna konstruera och bygga framtidens byggnader. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du på www.gyproc.se och www.saintgobain.com


Ansvarsområden


I rollen som Industrielektriker kommer du att vara delaktig att utveckla fabrikens produktivitet, kvalitet och därmed vår förmåga att leverera till våra kunder i rätt tid.


Arbetsuppgifter


I rollen som Industrielektriker ingår du i vår underhållsavdelning som ständigt förbättrar våra produktionsprocesser att bli mer kostnadseffektiva, reducerar stillestånden och förbättrar kvaliteten.


Huvudarbetsuppgifter är
  • Driva/initiera ständiga förbättringar med fokus på säkerhet och teknisk tillgänglighet
  • Utföra planerat och avhjälpande underhåll
  • Planering, d.v.s. beredning och schemaläggning, av egna arbeten tillsammans med avdelningschef
  • Delta i grundorsaksanalyser
  • Delta som tekniskt stöd och/eller utförare inom EL/ATM i projekt
  • Beredskap var 4:e vecka
Hos GYPROC får du möjlighet att vara med på en förändringsresa med fokus på att kostnadseffektivisera, utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner. Du erbjuds en roll där du får möjlighet till ett självständigt, utmanande och varierande arbete i ett bolag som är ledande inom sin bransch. Du blir en del av en organisation med ett stort engagemang där alla tar ett individuellt ansvar och bidrar till sin egen och bolagets utveckling.


Önskvärd profil


Du bör ha minst 5 års tidigare erfarenhet av att arbeta som industrielektriker. Du är van att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i företaget och kontinuerligt motiverar och kompetensutvecklar dig själv. Du har ett öppet sinne, är van vid att ta kommando och räds inte att utmana befintliga arbetssätt.

Teknisk gymnasieutbildning inom EL/ATM, eller annan likvärdig utbildning. Utbildning/erfarenhet av schemaläsning, ELPROCAD, automation och PLC, Certifiering och ECY är meriterande.

Vi söker dig som är en engagerad, resultatorienterad, proaktiv och driven medarbetare med en öppenhet och vilja att förstå, förbättra och förändra befintliga processer, rutiner och arbetssätt, samt samarbetar över avdelningsgränserna.

Du är social och kommunikativ på svenska och helst engelska, samt har B-körkort.

Då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående önskar vi att du söker så snart som möjligt. Skicka din ansökan till tobias.brauer@saint-gobain.com

För mer information, kontakta Tobias Brauer, Site Director Gyproc,

en del av Saint-Gobain Sverige AB, , 070 679 67 26
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saint-Gobain, världsledande aktör inom samhällsbyggnad, utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial med hög prestanda, innovativa lösningar på utmaningar som tillväxt, energieffektivitet och miljöskydd.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare