Riddermark Bil söker Biltestare

Riddermark Bil söker Biltestare

Vill du vara en del av ett expanderande bolag? Har du har ett öga för detaljer och skulle beskriva dig som noggrann, kommunikativ och strukturerad? Trivs du med att arbeta i team mot gemensamt uppsatta mål? Då har Riddermark Bil nästa tjänst för dig! Vi söker nu biltestare till vår produktionsanläggning i Kungsängen.

Vi söker dig som gillar högt tempo och teamwork. Du har ett sinne för detaljer och gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaningar kommer du att trivas hos oss. Din inställning och vilja att utvecklas värderas högt.
  • Du är ansvarsfull, engagerad och har ett stort driv.
  • Är stresstålig och arbetar väl även under tidspress.
  • Du har B-körkort.
Arbetsbeskrivning:

Rollen som biltestare innebär att du testar och kontrollerar skicket på företagets nyinkomna bilar. Arbetet kräver teknisk kunskap om bilar samt noggrannhet och struktur för att det ska utföras på ett tidsmässigt och logistiskt effektivt sätt som möjligt.

Krav

B-körkort
Svensktalande i både skrift och tal
Fordonsteknisk erfarenhet

Ort: Kungsängen fram till kvartal 1 2024

Under kvartal 1 2024 kommer produktionen flytta till nya toppmoderna lokaler i Strängnäs.

https://www.kilenkrysset.se/kilenkrysset-ab-bygger-storskalig-produktionsanlaggning-at-riddermark-bil-ab-biskopskvarn-strangnas-kommun
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är idag ca 350 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden driva vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under.