Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Leverans & mottagning på Ramirent hissplan i Stockholm Brunna

Ansök nu
Vi söker nu dig som kommer vara en del av gänget på hissplan där vi har ordning och reda på våra delar och hissar. Som Leverans/mottagare på Ramirent kommer du att arbeta med att lasta och lossa hissar och hissmaterial med gårdskran och truck. Du kommer även att göra funktionskontroll enligt beskrivningar och göra enklare reparationer på hissmaterialet. Hos oss kommer du att ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull.

Vem är du?
Vi tror att du är en ordningsam och noggrann person med kunskaper i dator och även har en del mekanisk erfarenhet. Stort plus är om du har truckkort och förarbevis på tornkran. Som person är du utåtriktad, har en hög servicevilja med körkort. Du är noggrann, initiativrik och ansvarsfull i ditt arbete och har en prestigelös inställning till samarbete med andra. Det är viktigt att du både har en vilja av att arbeta självständigt och att ta egna initiativ, samt att du trivs med att arbeta i grupp.

Ansökan
Vi erbjuder ett arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. Sista ansökningsdag är den 1/10 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan, så se till att ansöka snarast.

För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Bengt Gustafson Hisschef 08-621 28 99, eller Produktionschef Hiss Rickard Ekvall 08-124 054 12.

Välkommen med din ansökan!

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare