Hoppa till innehåll
Ramirent i Brunna söker nu sin nästa administrativa stjärna som vill arbeta tillsammans med ett härligt gäng med mycket humor och högt i tak!

Ramirent är ett ledande serviceföretag i byggbranschen och har en av marknadens modernaste maskinparker. Vårt mål att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Nu söker vi efter vår nästa stjärna i en administratör till avdelningen Brunna Modul. Är det du? Det finns chans till förlängning efter perioden om sex månader. Målet är att bli en permanent del av Ramirents team i Brunna. 
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Om rollen 
Som administratör på Ramirent är det du som är navet och tar helhetsansvaret för produktionsprocessen av byggbodar som varit ute på hyra och som ska vidare ut på nästa projekt. Du planerar, administrerar och agerar, från förfrågan till utlevererad produkt. Detta administreras i Ramirents affärssystem. Som administratör gör du en strukturerad och långsiktig planering över aktuella och kommande jobb. Du håller planeringsfilen uppdaterad och håller övriga kollegor på avdelningen informerade genom arbetsplatsmöten.

Du kommer bland annat arbeta med:
  • Ta emot och återkoppla på beställningar och förfrågningar. Hantera den gemensamma inkorgen enligt gällande rutin.
  • Skapa och tillhandahålla aktuella ritningsunderlag till verkstan, samt hantera utförda arbetsorder. Felsöka och åtgärda vid eventuella fel i registrerade artiklar.
  • Följa upp materialbehov i samråd med lagerpersonalen, så att inköp utförs i tid.
  • Aktivt delta i avdelningens löpande förbättringsarbete. Övervaka avdelningens processer, påtala eventuella brister och komma med feedback och förbättringsförslag.
  • Administrera och leda lagerinventeringar.

Om dig 
Vi söker dig som är strukturerad och organiserad som person. Du känner dig trygg med att kunna ta snabba beslut då arbetet sker i en snabb verksamhet och föränderlig miljö. Du är kommunikativ och uppskattar att tillhöra ett härligt gäng med mycket humor.
Du har gymnasieutbildning och för att lyckas i rollen ser vi en stor fördel i om du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av produktionsplanering. Meriterande är arbete från liknande roll exempelvis inom byggbranschen eller uthyrningsverksamhet.
Det även viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. För att lyckas i rollen behöver du ha datorvana då vi arbetar i flertalet olika system. Erfarenhet av att ha arbetat i Officepaketet, samt goda kunskaper i Excel, är ett krav. Vi ser också att du innehar B-körkort.

Övrig information
  • Omfattning: Heltid, 06.30 – 15.30
  • Anställningsform: Visstid 6 månader
  • Tillträde: Omgående
  • Placering: Brunna, Kungsängen

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Ramirent. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Nyfiken på att veta mer
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. 
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
 
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare