Hoppa till innehåll
Ansök nu
Letar du efter ett tekniskt arbete och vill bli en del av ett spännande internationellt företag? Vi söker nu en underhållstekniker som under tre månader kommer att ingå i Ocados team.

Information om tjänsten
Ocado är världens ledande innovatör inom online livsmedelshandel med en mycket sofistikerad och banbrytande teknikledd lösning. Genom att skapa spännande nya affärspartnerskap med återförsäljare internationellt gör deras automatiserade lagerlösningar det möjligt för partners att leverera vad deras kunder vill ha. Ocado Smart Platform (OSP) är en end-to-end online-detaljhandelsplattform som kombinerar mikrotjänstbaserad programvara med modulär och skalbar hårdvara. Det sammanför innovativ teknik som våra högautomatiserade lager, som de kallar Customer Fulfilment Centres (CFC), med marknadsledande programvara som deras högeffektiva routingmotorer eller deras mycket optimerade leveranskedje- och prognossystem.

Ocado samarbetar nu med ICA, Sveriges ledande dagligvarukedja. Det här är en mycket spännande tid att ansluta sig till Ocado och vara en del av den första lösningen i landet och globala tillväxtresa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ocados önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
 • En gedigen introduktion med målet att du ska känna dig trygg i arbetet samt kunna arbeta självständigt
 • En utvecklande miljö där det finns stora möjligheter att vidareutveckla din kompetens
Arbetsuppgifter
Som underhållstekniker blir du en viktig del av teamet där du arbetar för att säkerställa att Ocados lager- och distributionsanläggning för ICA fungerar smidigt och effektivt. Du har en viktig roll där du arbetar med hög serviceanda med målet att fortsätta leverera högkvalitativa och pålitliga lösningar till Ocados kund. Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion där du succesivt får lära dig arbetet för att sedan kunna arbeta mer självständigt. Som underhållstekniker arbetar du i fem skift som är fördelade på dag, kväll och natt samt med arbete förlagd på två helger under en fem-veckors period. Du kommer främst att arbeta dagtid.

Du kommer bland annat att:
 • Identifiera och åtgärda problem som uppstår under drift
 • Arbeta förebyggande med underhåll och felsökning
 • Arbeta med reparation och underhåll av automatiserade lagerlösningar
 • Arbeta med dokumentation av arbetspass för att vid arbetspasset slut kunna göra en överlämning till skiftledare
Vi söker dig som
 • Har ett tekniskt intresse med viss verktygsvana
 • Har förmåga att arbeta självständigt och i teammiljö
 • Har god fysik då arbetet kräver mycket rörelse
 • Har goda kunskaper i engelska då arbetsplatsen är internationell
 • Är minst 18 år
 • Har B-körkort
Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av elektriska arbeten.

För att trivas i rollen som underhållstekniker behöver du vara ansvarstagande där du arbetar med noggrannhet och ser möjligheter i problem som uppstår. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och har ett intresse för att utvecklas och tycker det är roligt att lära dig nya saker. Vidare är det av stor vikt att du är en positiv person som bidrar med god energi till dina kollegor.

Professionals Nord söker för vår kunds räkning underhållstekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Om samarbetet har fungerat väl finns det möjlighet att arbeta extra under hösten.

START: Oktober, uppdraget är initialt 3 månader
STAD: Kungsängen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Louise Adrianzon
Email
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare