Extrajobb B-bilschaufför Ica Brunna

Extrajobb B-bilschaufför Ica Brunna

Till Ica belägen i Brunna, Kungsängen söker vi ett antal B-bilschaufförer för extrajobb dagtid med leveranser av matkassar. För att vara aktuell till denna tjänst behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (ex studerar, har ett deltidsjobb osv)

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du levererar färdigpackade matkassar hem till privatpersoner. Arbetet är till stor del självständigt där du utgår ifrån Ica's lager i Brunna, där du hämtar "din" bil, kontrollerar leveranserna, för att sedan köra ut till respektive kund. Med hjälp av lätt lastbil och färddator är det du som säkerställer att kunden får sin beställning på utsatt tid. Leveranserna sker till både flerfamiljshus med/utan hiss och villaområden i hela stor Stockholm. Då kassarna kan vara tunga, innebär det också att jobbet är fysiskt krävande. Vid leverans ser du självklart till att kunden blir väl bemött och får en positiv upplevelse.

Du kommer få en grundlig introduktionsutbildning i 5 arbetsdagar som är betald.

Vem söker vi till denna tjänst

Som person är du noggrann och kan arbeta i ett högt tempo, vilket krävs då du är den som ansvarar för att leverera till rätt kund i rätt tid. Du är ordningsam, har ett högt säkerhetstänk och är serviceminded för att ge den bästa kundupplevelsen. Arbetstiderna varierar men är främst vardagar dagtid. Du kommer själv kunna sätta dig som tillgänglig varje vecka på de tider som passar dig.

Krav
  • B-körkort i minst 2 år
  • Mycket god körvana
  • Bra lokalkännedom
  • Du behöver behärska svenska språket.
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Du måste ha möjlighet att vara tillgänglig för en veckas utbildning (mån-fre)
Meriterande

Tidigare erfarenhet av budbilsjobb eller annan daglig körning i tjänst

Tillsättning

Introduktionsutbildningar startar periodvis och vi tar in kandidater löpande.

Om Jobzone by Jobandtalent:

Jobzone har funnits sedan 2002, vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Jobzone Sverige AB är sedan 2022 en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.