Hoppa till innehåll
ICA logotyp

Leveransansvariga chaufförer till ICA Brunna

Ansök nu
Är du en ansvarstagande och kundorienterad person som trivs med att köra bil? Vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument. Välkommen att söka tjänsten som Leveransansvarig chaufför till ICAs E-handelslager!

Om jobbet som Leveransansvarig chaufför
Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor till kund. Som Leveransansvarig chaufför är du ansiktet utåt och den som möter våra kunder.

Vi söker deltidsanställda på 75%. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är förlagda mellan 05:45 – 23:15, helgarbete kan förekomma.

Din anställning börjar med betald utbildning där du introduceras till hur du jobbar som leveransansvarig chaufför hos oss. Du blir anställd inom ICA hem till dig AB som är ett dotterbolag till ICA Sverige AB. Vi tillämpar lönesättning enligt transportavtalet.

Är du den vi söker?
Krav
  • Svenskt B-körkort och god körvana sedan minst 2 år tillbaka
  • Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Läser och talar svenska obehindrat
  • Serviceminded, kommunikativ, strukturerad, positiv och ansvarskännande
Önskvärt
  • Tidigare erfarenhet från detaljhandel eller av att ha kört matleverans
  • Erfarenhet av stadskörning och att följa anvisningar via GPS
Därför skall du välja ICA
Brinner du för kundservice, söker ett varierat arbete och vill ta del av ICA-familjen erbjuder vi det inom ICAs e-handelslager, där gemenskapen med kollegorna är en viktig del. ICA strävar efter att anställa kollegor med olika bakgrund, med bra potential för att utvecklas i rollen.

Läs mer om ICA lager och logistik: https://karriar.icagruppen.se/se/sv/lager-logistik

Vad händer nu?
Ansök redan idag, dock senast 2023-06-03. Viktigt att du bifogar din CV. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mejl utan endast via ansökningslänken nedan.

Vid frågor om tjänsten, kontakta: rekrytering.brunna@ica.se

Vi lägger tidigt i rekryteringen stor vikt på den bild du delar av dig själv i urvalsfrågor samt bedömer din förmåga som chaufför i trafiken. Innan anställning görs drogtestning och bakgrundskontroll.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På ICA hittar du allt du behöver varje dag.

ICA-butiker i Sverige säljer mat och andra livsmedel. Många butiker har också apotek, post och bank. ICA har även en egen bank - ICA-banken.

I hela Sverige finns 1 300 ICA-butiker. De kan ha olika storlek, olika varor och olika priser. I mindre städer är ICA-butiken ofta en mötesplats med café och kiosk där människor träffas och pratar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare