Leveransansvariga chaufförer

Leveransansvariga chaufförer

ICA har satsat på ett nytt modernt e-handelslager i Brunna för att stärka upp leveranser direkt hem till våra kunder som gjort beställningar online.

Om jobbet som Leveransansvarig chaufför
Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor/matkassar till kunder med lätt lastbil. Din arbetsdag startar och slutar i Brunna. Här får du information från transportledningen vilken rutt du ska köra och hur många leveranser du har för dagen. Antal leveransstopp varierar mellan 15-25 stopp per arbetspass och beror på vilka områden du kommer att köra. Du hämtar bilnyckel och handdator till den färdiglastade bilen och påbörjar rutten.

Är du den vi söker?
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tjänsten kräver att du har svenskt B-körkort (automat) samt god körvana i minst 2 år
  • Du har fullgoda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Som person är du positiv, ordningsam, stresstålig och ansvarskännande. Du är effektiv samtidigt som du levererar säkert med hög kvalitet och punktlighet.
  • Du har ett äkta och genuint intresse för kundservice. Du representerar ICA i alla lägen, i trafiken, ute hos kund och även på raster då du vill vara en förebild för dina arbetskamrater
  • Du känner dig bekväm med stadskörning och att följa anvisningar via GPS
  • Du bör ha god fysik då arbetet är fysiskt krävande
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsbutik, detaljhandel, restaurang eller har kört budbil/matleverans tidigare
Anställningsformer
Vi söker både deltidsanställda på 75% och timanställda vid behov.

75% - Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Du kommer att få ett tilldelat schema. Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 05:45–23:15, helgarbete förekommer. Arbetspassen är 6 timmar långa.

Timanställning vid behov – Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som skrivs på 1 år, med möjlighet till förlängning. Den här tjänsten vänder sig till dig som kan jobba på vardagseftermiddagar. Arbetspassen kommer att starta mellan kl. 12:00-15:00, varje arbetspass är 6 timmar långt. Som timanställd förväntas du att jobba minst 2-3 pass/vecka.

Oavsett anställningsform börjar din anställning med 5 dagars betald utbildning där du introduceras till hur du jobbar som leveransansvarig chaufför hos oss.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Du blir anställd inom ICA hem till dig AB som är ett dotterbolag till ICA Sverige AB. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtalet transportavtalet.

Vad händer nu?
Låter detta som ett jobb för dig? Ansök redan idag, dock senast 2023.04.03. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar som saknar efterfrågade dokument kommer inte att kunna hanteras. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mejl utan endast via ansökningsformuläret nedan.

Har du frågor om tjänsten kontakta: Rekryteringsteamet i Brunna: rekrytering.brunna@ica.se

I rekryteringen gör vi urval baserat på urvalsfrågor, eventuella tester samt din ansökan. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras, alternativt kontrolleras via extern part, i enlighet med gällande rutiner.

Därför ska du välja ICA
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi är en rökfri arbetsplats.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ica.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren