Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
gop söker nu en driven operativt lageransvarig för en spännande roll där du leder ett team på fyra personer. Med ditt erfarna ledarskap och kunskap inom lager kommer du att spela en viktig roll i gops framgång. Ta chansen att vara med och forma framtiden hos ett innovativt företag med fokus på plastmaterial!

 

Om rollen
I rollen som operativt lageransvarig på gop har du en viktig position där du tillsammans med ditt team säkerställer att godsflödet löper på så effektivt och problemfritt som möjligt. 

Du ansvarar för ett team om fyra personer där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetsuppgifter, följa upp och coacha medarbetare på individnivå samt vara delaktig i det operativa dagliga arbetet som exempelvis lossning, varuplock med hjälp av truck och in- och utleveranser.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att:
 
  • Ansvara för skötsel, service, underhåll, servicekontrakt, kontroller, inköp och eventuella upphandlingar som gäller lagerverksamheten
  • Verka enligt direktiv från närmsta chef
  • Säkerställa att fastslagna mål inom ansvarsområdet uppnås (mäta och följa upp)
  • Säkerställa att planering, produktion, leverans, lager och produktförsörjning fungerar optimalt och har de resurser som krävs
  •  Personal- och arbetsmiljöansvar inom ansvarsområdet inklusive rekrytering
  •  Utföra dokumenthantering knutet till befattningen i företagets datasystem
  •  Säkerställa att samtliga medarbetare inom ansvarsområdet är medvetna om gops kundfokusering och kundernas höga krav på kvalité och leveransprecision

 

Vem är du?
Du är en positiv, serviceinriktad lagspelare med en god kommunikationsförmåga mot både kunder, kollegor och medarbetare. Du har ett tydligt och lyhört ledarskap som präglas av respekt och resultat med fokus på att förbättra och utveckla ditt team. Med ett gott sinne för ordning och reda kombinerat med ett stort lösningsfokus hanterar du både långsiktiga och kortsiktiga mål framgångsrikt. Vidare är du en initiativtagande person som trivs i en arbetsmiljö där man ser eventuella hinder som utmaningar och möjlighet till förbättring och utveckling.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en gymnasieutbildning och några års erfarenhet av arbete på lager. Du har tidigare haft en ledande roll där du haft personal- och arbetsmiljöansvar. Du känner dig trygg med att arbeta i Officepaketet, meriterande är om du har erfarenhet av systemet AX Dynamics. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, samt B-körkort och truckkort.

 

Om gop
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 85 anställda med en omsättning på ca 550MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

gop är en värderingsstyrd organisation där hela verksamheten genomsyras av våra kärnvärden där vårt agerande och handlande, både internt hur vi är mot varandra och externt hur vi är och vad vi står för gentemot våra kunder och samarbetspartners, ger oss ledning i vårt dagliga arbete. Våra kärnvärden är FRAMÅT, TILLSAMMANS, NÄRVARO och KOMPETENS. Delar du våra värderingar och vill vara en del i en värderingsstyrd organisation är vi övertygande om att du kommer att trivas hos oss.

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar gop med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats hos gop i Kungsängen. Arbetstiderna är 07.00 – 16.00, måndag – fredag.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Sofia Ahlgren på sofia.ahlgren@onepartnergroup.se.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.
Glasfiber & Plastprodukter Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.