Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
gop söker nu en driven lagermedarbetare till sitt lager i Kungsängen

 

Om tjänsten

I rollen som lagermedarbetare på gop kommer du ha ett varierande arbete och ingå i ett mindre team på fyra personer.  Du har en viktig funktion där du tillsammans med ditt team säkerställer att godsflödet löper på så effektivt och problemfritt som möjligt. En stor del av ditt dagliga arbete sker under eget ansvar vilket kräver att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av lossning, plock, pack, in- och utleveranser och truckkörning. För att du ska lyckas i rollen behöver du ha bra erfarenhet av motviktstruck och skjutstativ då det är dem truckarna som bedrivs i den dagliga verksamheten. Du bör ha en god fysisk förmåga då tunga lyft är en del av det dagliga arbetet.

 

Krav för rollen:
  • Truckkort A+B

  • Dokumenterad tidigare erfarenhet inom logistik

  • Har körvana av skjutstativ- och motviktstruck. 

  • Svenska och engelska i tal och skrift

  • B-körkort är starkt meriterande

  • Meriterande om man har vana av TA system samt att man är allmänt nyfiken på digitala verktyg

     

Vem är du?

Du trivs av att arbeta i ett högt tempo och är en samarbetsvillig person som kan arbeta självständigt. Du har förmågan att samarbeta genom att lyfta blicken och se när dina kollegor behöver hjälp och alltid vilja göra det lilla extra. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver att du är en fysiskt stark person som tycker om att röra dig mycket. För att lyckas i rollen som lagermedarbetare hos gop är det viktigt att du har ett stort driv och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Du är strukturerad och gillar ordning och reda.  Som person har du lätt för att lära dig nya saker och är mån om att hålla en hög kvalité i ditt dagliga arbete. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och utvecklas i din yrkesroll. Självklart är du en positiv person som sprider glädje i arbetsgruppen.  

 

Om gop

gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 85 anställda med en omsättning på ca 550MSEK med kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se
gop är en värderingsstyrd organisation där hela verksamheten genomsyras av våra kärnvärden där vårt agerande och handlande, både internt hur vi är mot varandra och externt hur vi är och vad vi står för gentemot våra kunder och samarbetspartners, ger oss ledning i vårt dagliga arbete.
Våra kärnvärden är FRAMÅT, TILLSAMMANS, NÄRVARO och KOMPETENS. Delar du våra värderingar och vill vara en del i en värderingsstyrd organisation är vi övertygande om att du kommer att trivas hos oss.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar gop med OnePartnerGroup Bemanning AB. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats hos gop i Kungsängen. Arbetstiderna är 07.00 – 16.00, måndag – fredag.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ioanna.papadopoulou@onepartnergroup.se
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail. Om du går vidare i processen kommer du att få visa dina körkunskaper i motviktstruck och skjutstativ.
 

Glasfiber & Plastprodukter Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.