Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Är du duktig på IT?

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta i en spännande IT-miljö med stor variation? Vi på Ledningsstödsenheten i Bålsta söker efter en IT-tekniker för att komplettera vårt team!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Våra arbetsuppgifter är bland annat drift och underhåll av IT-system samt ge användarstöd till personal. Hos oss får man möjlighet att arbeta med persondatorer, kringutrustning, infrastruktur, datorhallar, server och utveckling av system. Ett brett område vilket ger stor variation och breda kunskaper.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från Försvarsmakten och tjänsten är civil. Huvudsaken är att du tekniskt kunnig med stort intresse för IT, är driven, positiv och har erfarenhet av IT antingen inom användarstöd, datorhallar, server eller nätverk.

Vill du veta mer om vad det innebär att arbeta som IT-tekniker hos oss, kan du lyssna när vår avdelningschef Jenny berättar om vår organisation: https://tinyurl.com/FMTIS

Krav

Kvalifikationer
  • Utbildning med inriktning IT/Teknik eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms likvärdiga.
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Goda kunskaper inom antingen användarstöd, datorhallar, server eller nätverk.
  • Körkort B.
Personliga egenskaper

Som person har du förmågan att arbeta både i team och självständigt. Du är driven och kan ta egna initiativ, du väntar inte på arbetsfördelning utan är aktiv och ansvarskännande. Du är även prestigelös, hjälpsam och strävar efter att arbeta med hög kvalitet. Du är positiv och att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

* Erfarenhet av Försvarsmakten eller större företag/myndighet.

Vi erbjuder dig

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter. Något av det vi erbjuder:
  • Flexibel arbetstid
  • Utbildningar, certifieringar och seminarier utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål
  • Träning på arbetstid 3 timmar per vecka och du kan även få träningskläder och skor samt ersättning för startavgifter
  • Semesterdagar efter ålder. Till och med det år du fyller 29 år får du 28 dagar, från det år du fyller 30 år får du 31 dagar och från det år du fyller 40 år får du 35 dagar
  • Extra föräldralön vid föräldraledighet och VAB samt extra sjuklön och möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning
  • Ledig utan löneavdrag för besök hos läkare, företagshälsovård, öppen vård, blodgivning, tandläkarbesök vid akuta besvär samt vid behandling eller undersökning efter remiss av läkare eller tandläkare. Du som är gravid får vid behov vara ledig utan löneavdrag för besök hos mödravårdscentral.
Övrigt

Anställningsform: Civil, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Bålsta

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Resor i tjänsten förekommer.

I Försvarsmakten benämns denna tjänst som Systemtekniker.

För upplysningar om befattningen kontakta:

Sektionschef Mathias Persson 018-280378 eller Stf Avdelningschef Ronnie Wagman 018-280330.

Fackliga företrädare:

OFR/S Martin Sparr

SACO Pär-Erik Lohman

SEKO Matz Felix

OFR/O Heikki Videll

Samtliga nås via växeln 019-393500.

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-15. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu
http://www.forsvarsmakten.se/sv/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskrona
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Haninge
Offentlig Förvaltning
Företagslogga
Uppsala stad
Utbildning
Företagslogga

Liknande Jobb

Haninge
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga