Hoppa till innehåll
Engelbrektson Flaggfabrik AB logotyp

E-handelsadministratör

Publiceringsdatum
16 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
År 1885 grundades Engelbrektsons Flaggfabrik och har sedan dess försett Sverige med flaggor. Vi har allt inom flaggor och stänger. Idag har vi även ett stort marint present/inrednings sortiment.

Trots att vi är ett litet företag på under 10 anställda så är vi ett av de marknadsledande företag i branchen och söker därför dig som e-handelsadministratör till vårt team. Då vi är ett säsongsföretag så har vi våran topp april-juli och lugnast jan-feb, vilket avspeglar arbetsvolymen.

Tjänsten är på heltid arbetet innefattar ansvar för bland annat dagliga driften av vår webbshop, publicering av nya produkter på vår hemsida och andra distributionskanaler samt order- och kundhantering.

Arbete med kampanj- och bildmaterial samt att produkterna beskrivs på ett korrekt och säljande sätt. Då vi är ett gammalt företag så har vi tydliga ramar för vår sida, som man måste hålla sig till.

Tjänsten innebär att du dessutom jobbar löpande med analys och uppföljning. I rollen kommer även hantering av sociala medier.
Vi söker en självständig, noggrann, mångsidig, och kreativt individ med erfarenhet av produktfotografering, e-handel och kundservice.

Du som söker måste gilla och kunna arbeta själv, kommunicera, hålla många bollar i luften samt kunna prioritera.
För att trivas i denna roll tror vi att du också är samarbetsvillig, flexibel och prestigelös.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fotografering. Kunna bildredigering i Photoshop är en förutsättning för denna tjänst. Ange även vilka bildhanteringsprogram och affärssystem du tidigare arbetat i. Programeringskunskap behövs inte för denna tjänst, då vi jobbar i färdiga mallar i systemet.

OBS. Arbetsplatsen kommer att vara ca 50/50 i Upplands-Bro, närmare bestämt Håbo-Tibble, bil är att föredra men ej krav. Och övrig ca 50% på vår adress i Stockholm, Rådmansgatan 75.

Ansökan skickas till: flaggbutik2@hotmail.com

Sök tjänsten idag, då urval sker löpande!

Liknande Jobb

Engelbrektson Flaggfabrik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 februari 2024 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi förser både företag och privatpersoner med allt inom flaggor och flaggstänger.