Hoppa till innehåll

DAGAB - Logistikutvecklare / Taktisk produktionsoptimerare

Logistikutvecklare / taktisk produktionsoptimerare till Dagab Bålsta

Det här erbjuder vi
En unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa automations logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden, vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat. Vi är fortfarande bara i början på resan med att forma Dagab Bålsta och i den här rollen finns verkligt stora möjligheter att sätta avtryck och accelerera din personliga utveckling som specialist eller ledare.

Det här får du arbeta med
Som taktisk produktionsoptimerare ingår du i ett team om sex personer där ansvarar du för att skapa förutsättningar för ett effektivt och hållbart varuflöde. Genom analyser av volymer, prognoser och produktivitet - samt med hänsyn till leveransscheman och automationens förutsättningar - utformar du kostnadseffektiva och robusta planer över bemanning, drifttider och produktionsvolymer. Då vi fortfarande är i inledningen av vår resa, finns det stora möjligheter att vara med och påverka hur vi utformar och jobbar effektivt i vår produktion.

Vi har delat upp ansvaret i tre tyngdpunkter, där du kommer ha en av följande som ditt specialistområde, men där samarbetet inom taktikergruppen är helt centralt för att lyckas:
  • Inflöde
  • Produktion
  • Bemanning- & schemaläggning
Oavsett tyngdpunkt så blir du vår expert på att förstå och bedöma vilka förutsättningar logistikcenter Bålsta kräver för att uppnå en produktion i framkant. Du drivs och inspireras av att skapa framtidens arbetssätt som sätter en ny standard inom Dagab, och den synbarhet det medför i organisationen.

Du kommer alltid driva utveckling genom att ständigt utmana verksamhetens nuläge och leda olika förbättringsprojekt. Du trivs i en synbar roll med många interna (övriga Axfood-bolag) och externa (T.ex. Automationsleverantör el. bemanningsbolag) kontaktytor där dina insatser har en stor påverkan på vårt samlade resultat.

Det här förväntar vi oss
För att lyckas i rollen ser vi att du har akademisk utbildning, gärna med inriktning mot logistik eller produktion samt har minst ett års relevant arbetslivserfarenhet. Vi söker både dig som är i början av din karriär eller du som har samlat på dig mer erfarenhet. Du är en lagspelare och har lätt för att lära dig och en naturlig fallenhet för att hantera och analysera stora informationsmängder vilket du sedan omsätter i konkreta slutsatser och verksamhetsförbättringar. Du behöver kunna presentera dina analyser och slutsatser både muntligt och skriftligt på ett tydligt och anpassat sätt.

Vi tror att du är en analytisk och självgående person som är driven, nyfiken och strukturerad. Du är målfokuserad och har en god förmåga att leverera resultat - både på egen hand och tillsammans med andra.


Tjänsten
är en tillsvidareanställning med startdatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning på sex månader.

Placering: Bålsta, 30 minuter från Centrala Stockholm. Kollektivtrafik finns från pendelstationen, till och från lagret.

Kontakt och rekryteringsprocess
I denna rekrytering samarbetar Dagab med Infinity Industry Solutions. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Peter Roswall, Infinity Industry Solutions, tel. 073-3010273 eller Anton Fredriksson, Infinity Industry Solutions, tel. 070-3115159.

Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan via formuläret nedan.

Bakgrundskontroll görs vid samtliga rekryteringar och rekryteringsprocessen kan innehålla både tester och intervjuer.

Bra att veta är att Dagab har nolltolerans mot alla former av diskriminering och kränkande särbehandling. Hos oss är mångfalden det som gör oss till en attraktiv arbetsplats. Eftersom vi på Dagab värnar om goda arbetsmiljöförhållanden utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen.

Om Axfoodfamiljen:

Axfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige och en familj av särskiljande matkoncept som samverkar. Tillsammans nås fler än 4 miljoner kunder varje vecka. I Axfoodfamiljen ingår Willy:s, Hemköp, Snabbgross, Axfood Närlivs, mat.se, Eurocash, Middagsfrid, Tempo, Handlar´n, Direkten, Urban Deli, apohem.se och Dagab.

https://www.axfood.se/ kan du läsa mer om Dagab, Axfood och utvecklingen av logistikcenter Bålsta.
Dagab logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Dagab driver och utvecklar Axfoodkoncernens sortiment och ansvarar för hela varuflödet med lager och transporter. Det är vi som ser till att bra mat och varor kommer ut till Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem, men också till externa företagskunder och e-handeln. Vi tar dessutom fram egna märkesvaror. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. Hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor.

Fler jobb från samma arbetsgivare