Hoppa till innehåll
Ceva Logistics logotyp

Säkerhetssamordnare Ceva Logistics Norra Stockholm

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Cilla Lennér
Email
Telefon
Ansök nu
Vill du leda utvecklingen av säkerhetsarbetet på CEVA Logistics i Kungsängen, norra Stockholm? Sök rollen Säkerhetssamordnare!

Som Säkerhetssamordnare tar du ansvar för utvecklingen av säkerhetskulturen på siten i Kungsängen, norra Stockholm. CEVA Logistics är ett globalt och ledande företag som kopplar samman människor, produkter och leverantörer över hela världen. Företaget växer och utvecklas i snabb takt och behöver nu rekrytera en Säkerhetssamordnare till lagret i Kungsängen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Säkerhetssamordnare säkerställer du att verksamheten arbetar systematiskt och hållbart utifrån ett säkerhetsperspektiv vad gäller medarbetare, leverantör av säkerhetstjänster, fastighet, yttre/inre hot, utredningar etc. Du får en självständig roll med många kontaktytor både internt och externt och du får stora möjligheter att både påverka och utveckla säkerhetsarbetet hos CEVA Logistics. Din insats kommer i allra högsta grad bidra till trygghet och välbefinnande på arbetsplatsen. Du erbjuds också fina förmåner som 6 veckors semester, tjänstepension, friskvård och förtroendearbetstid.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Säkerhetssamordnare kommer du ta nödvändiga beslut om både åtgärder och inriktning för sitens långsiktiga arbete inom ramen för säkerhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
 • Utveckla säkerhetsarbetet på siten i nära samarbete med ledningen
 • Säkerställ leveranskvaliteten inom Tapa-standarder
 • Ansvara för medarbetarnas säkerhet på platsen
 • Utbilda chefer och organisation i säkerhetsfrågor
 • Sätta upp och utveckla, förbättra processer och rutiner gällande säkerhetsarbetet på siten
 • Kunna kravställa gentemot säkerhetsleverantörer
 • Administrera och dokumentera för att möta krav i granskningar och revisioner på siten
 • Ta fram rapporter och utredningar
Värt att veta

Tjänsten är placerad i Brunna, Kungsängen, där det toppmoderna lagret bedriver tredjepartslogistik för en kund som är ledande i modebranschen. Arbetstiden är 40 timmar per vecka, där CEVA tillämpar förtroendearbetstid men du förväntas vara tillgänglig under kontorstimmar. Du kommer direktrapportera till Head of Security i Belgien men kommer ha ett nära samarbete med EHS Manager på siten. Tänkt start sker enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
 • Eftergymnasialutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom brett säkerhetsarbete i minst 5 år
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift
 • Goda kunskaper i MS office
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom lager- och logistikbranschen eller produktionsmiljö. Har du tidigare arbetat i en internationell organisation och/eller arbetat med förändringsarbete kopplat till ditt ansvarsområde är det också en fördel.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du trivs med att arbeta självständigt med en förmåga att detaljplanera ditt arbete. Du är analytiskt lagd och trygg i dig själv vilket gör att du på ett ödmjukt och fast sätt, kan både coacha och leda medarbetare i verksamheten. Du har en mycket god kommunikationsförmåga i kombination med anpassningsförmåga, vilket bidrar till att du når fram till medarbetare oavsett roll i organisationen. Eftersom du kommer rapportera till chef i Belgien och moderbolaget finns i England är det naturligtvis viktigt att kommunikationen fungerar lika bra på engelska som på svenska i både tal och skrift.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Ceva Logistics logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Skellefteå
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Upplands Väsby
Säkerhet & Skydd
Företagslogga
Stockholms stad
Säkerhet & Skydd
Företagslogga