Hoppa till innehåll
Ceva Logistics logotyp

EHS Manager till Ceva Logistics i Stockholm

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Linnea Wäringe
Email
Telefon
Ansök nu
CEVA logistics söker nu en EHS Manager med placering i Kungsängen, Stockholm.

Är du redo att göra skillnad inom lager och logistikvärlden? Vi söker dig med höga ambitioner och intresse för hälsa, säkerhet och arbetsmiljö. CEVA Logistics är ett globalt och ledande företag som kopplar samman människor, produkter och leverantörer över hela världen. Företaget växer och utvecklas i snabb takt och behöver nu rekrytera en EHS Manager till verksamheten i Kungsängen. Som EHS Manager kommer du att ingå i ledningsgruppen och ha en central roll för företagets utvecklingsresa och fortsatta framgång.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som EHS Manager erbjuds du möjlighet att verkligen få vara med och påverka. Du kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa efterlevnad av lagstiftning och regler samt driva förbättringar som gör arbetsplatsen ännu säkrare och mer hållbar. Genom din roll kommer du att kunna göra verklig skillnad och främja en kultur av trygghet och välbefinnande på arbetsplatsen. Du erbjuds också fina förmåner som 6 veckors semester, tjänstepension, friskvård och förtroendearbetstid.

Dina arbetsuppgifter

Hälsa och Säkerhet
 • Ansvarar för att driva arbetsmiljöfrågor i lagret och säkerställer efterlevnad av alla nödvändiga regler och föreskrifter för att säkerställa en trygg och trivsam arbetsmiljö i samarbete med övriga organisationen.
 • Leder och faciliterar samtliga aktiviteter inom hälsa och säkerhet på platsen.
 • Driver och supporterar chefer i det systematiska arbetsmiljöarbetet med god kännedom om arbetsmiljöverkets föreskrifter.
 • Säkerställer att samtliga reglerande bestämmelser och krav följs och efterlevs noggrant.
 • Ansvarar för utveckling och genomförande av förbättringsåtgärder inom området hälsa och säkerhet på platsen.
 • Säkerställer att byggnaden uppfyller samtliga hälsorelaterade och säkerhetsmässiga krav samt följer gällande lagstiftning.
 • Prioriterar personalens säkerhet genom proaktivt arbete och effektiva åtgärder.
 • Planerar, inspekterar, analyserar och utvärderar filialens verksamhet med fokus på säkerhetsstandarder.
Miljö
 • Upprättar och underhåller dokumentation avseende miljöprestanda.
 • Konsulterar med chefer i miljöfrågor och tillhandahåller feedback angående aktuell prestanda.
 • Kontinuerligt förbättrar befintliga metoder och standarder inom miljöområdet.
 • Använder självständigt omdöme inom ramen för fastställda policys och mål i beslut som påverkar verksamheten.
 • Tar ansvar för sin egen inlärning, förståelse och fullständig kompetens i samtliga relevanta systemplattformar som gäller för platsansvaret.
Värt att veta

Tjänsten är placerad i Brunna, Kungsängen, där det toppmoderna lagret bedriver tredjepartslogistik för en kund som är ledande i modebranschen. Arbetstiden är 40 timmar per vecka, CEVA tillämpar förtroendearbetstid men du förväntas vara tillgänglig under kontorstimmar. Du kommer direktrapportera till Head of QHSE för UKIN och en dotted line till Site Manager i Kungsängen. Du blir en del av ledningsgruppen och kommer samarbeta nära övriga beslutande organ. Tänkt start sker enligt överenskommelse.

Övrig information: Eftersom personer inom UKIN kommer vara med och granska urvalet behöver ditt CV vara på engelska, tar du dig vidare till slutintervju kommer den genomföras på engelska.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
 • Relevant examen inom området EHS och en gedigen förståelse för miljö-, hälsa- och säkerhetsfrågor.
 • Arbetslivserfarenhet inom området.
 • Erfarenhet/kunskap av WMS-system, MS office, framförallt goda/mycket goda kunskaper i Excel.
 • God kännedom om ISO 9001- och 14001-standarden.
 • Svenska och engelska på en hög nivå, både skriftligt och muntligt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en internationell organisation och/eller arbetat med förändringsarbete kopplat till ditt ansvarsområde.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en stark analytisk förmåga och strukturerat arbetssätt. Du behöver vara trygg och självständig så du kan arbeta inom fastställda ramar men också, genom din höga ambition och proaktiva inställning, utmana och förbättra CEVAs affärsverksamhet. Att du har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera ser vi som en självklarhet i denna roll då kontaktytorna är många, både på plats men också med moderbolaget i England.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Ceva Logistics logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Järfälla
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Örebro stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb