Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Senior HRBP till logistikföretag i norrort

Ansök nu

Vill du vara en del av ett världsledande logistikföretag? Vi söker en erfaren HR Business Partner som vill vara med på en framgångsrik tillväxtresa. Vi letar efter dig med några års erfarenhet som HRBP eller motsvarande, som person ser vi att du är lösningsorienterad och självständig. Har vi träffat rätt?

Som HRBP kommer du att arbeta med att driva HR-arbetet, stötta i arbetsrättsliga frågor samt vara som stöd till chefer i arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor. Du kommer att tillhöra ett team, men du kommer främst ha ett tätt samarbete med HR-chefen. Är du som person orädd, nyfiken och redo för en utmaning skulle detta uppdrag verkligen kunna vara något för dig!

I din roll som HRBP kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Du driver HR-arbetet självständigt med att stötta våra ledare i arbetsrättsliga och personalrelaterade frågor, du bidrar till att vi utvecklar vårt employer brand och fortsätter arbetet med att skapa interna strukturer för vårt HR-arbete.
* Du kommer att arbeta som ett stöd och bollplank till chefer i hela spektrat av HR frågor. Det är en självständig roll men du har stort stöd i dina HR kollegor.
* Arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar
* Arbeta med ledarutveckling
* Stöd till chefer i rekrytering
* Stöd till chefer i arbetsrättsliga frågor
* Stöd till chefer i arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor
* Förmåns- och lönefrågor
* Mångfald och inkluderingsfrågor
* Leda och/eller delta i HR projekt

Tjänsten som HRBP är ett konsultuppdrag med start omgående, uppdraget är långsiktigt och kan eventuellt bli överrekrytering till företaget på sikt.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR eller liknande samt har erfarenhet av HRBP roll eller motsvarande. Utöver det ser vi att du har kunskap av arbete med arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar. Utöver det behöver du ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Erfarenhet inom lager- och logisitikbranschen eller produktionsmiljö är meriterande.
Vidare ser vi att du är positiv och självständig, intiativtagande samt har ett coachande förhållningssätt. Utöver det letar vi efter en person som är kommunikativ med förmåga att bygga relation och skapa förtroende. Du tar eget ansvar för din leverans och strävar efter att nå dina mål med kvalité.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Nyström på maja.nystrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR, HRBP, HR-administration, Logistik, Norrort, Adecco, Stockholm

Mer info
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
03 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare