Studenter som bilrekonditionerare hos Carla sökes!

Studenter som bilrekonditionerare hos Carla sökes!

Är du student och vill arbeta extra på ett bolag som är i en spännande tillväxtfas? Vi söker nu flertalet studenter som vill arbeta extra som bilrekonditionerare på deras anläggning i Kungsängen. Är du flexibel och noggrann som person så är detta helt rätt för dig! Ansök redan idag då tjänsten har start omgående.
Arbetsuppgifter

Som bilrekonditionerare jobbar du med att tvätta, rengöra interiör och utföra allmän rekond av fordon - begagnade bilar och nya exklusiva modeller. Lackbearbetning och enklare reparationer ingår i arbetsuppgifterna. Som bilrekonditionerare är det viktigt att du är noggrann och detaljorienterad samt att du försöker finna nya möjligheter och lösningar på hur ett fordon på bästa sätt ska tas om hand. Du har ett stort intresse för bilar och känner starkt ägarskap för att Carlas bilar ska vara i toppskick vid leverans.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Är studerande på universitet eller högskola
  • Gärna har någon erfarenhet av att arbeta med bilar eller ett intresse av det
  • Kan starta omgående
  • Vill ha en långsiktig tjänst vid sidan av studierna
Övrig information
  • Start: Omgående, gärna på måndag 16/1
  • Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan
  • Placering: Kungsängen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se