Säsongsarbete Trädgård och utemiljö sommaren 2023

Säsongsarbete Trädgård och utemiljö sommaren 2023

Söker du ett varierande arbete där du får vistas i utomhusmiljö har du nu möjligheten att spetsa ditt CV med arbetslivserfarenhet från Upplands-Brohus. Vi söker medarbetare till sommarsäsongen inom trädgård och utemiljö 2023.

Vi söker dig som vill arbeta med skötsel av utemiljön i våra bostadsområden i Kungsängen och Bro.
Arbetsuppgifterna handlar till största del om gräsklippning, plantering, vattning, ogräsrensning och övrig skötsel. Du arbetar både självständigt och tillsammans med övrig personal i samtliga delar av våra områden.

Vem är du?

Vi ser att du är en kommunikativ person som bemöter våra kunder och hyresgäster på ett trevligt och professionellt sätt. Du är engagerad i ditt arbete, har en positiv attityd och tar ansvar för dina uppgifter.
För att transportera dig är B-körkort ett krav och att du har tidigare erfarenhet kring trädgårdsskötsel eller parkförvaltning är en nödvändighet. Arbetet innebär kroppsarbete i utemiljö och en viss del tunga lyft vid arbete med maskin och andra arbetsredskap förekommer.

Intresserad?

Tjänsten är en säsongsanställning under perioden april/maj – september/oktober. Omfattning heltid alt. efter överenskommelse och du kommer utföra arbete både i Kungsängen och Bro.

Kontakta Stefan Bivall för mer information, tel. 08-5624 8776, eller skicka in din ansökan digitalt snarast möjligt till diana.bernelind@ubh.se, märk ansökan med
UBH-2023-DiBe-0791.
Mer info
Kontaktperson Stefan Bivall
Telefon 08-5624 8776
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://upplands-brohus.se/
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Upplands-Brohus är ett av Upplands-Bro kommun helägt bostadsföretag som hyr ut lägenheter, butiker och lokaler i Kungsängen och Bro. Vi är medlem Sveriges Allmännytta.
Bolaget har en omsättning på 227 miljoner kronor.
Vi äger och förvaltar 2 135 lägenheter (varav 145 är lägenheter i särskilda boenden) på 138 588 kvadratmeter (varav 4 993 kvadratmeter avser särskilda boenden). Lokalarean uppgår till 24 757 kvadratmeter (varav 6 116 kvadratmeter avser lokalyta i äldreboenden och gruppboenden). Samtliga lägenheter och lokaler finns i Bro och Kungsängen, Upplands-Bro kommun. Vi har allt från små till stora lägenheter, centralt eller lantligt med egen täppa. Det finns äldre fastigheter med basstandard till nyrenoverade eller nyare lägenheter med hög standard. Hyrorna är anpassade till marknadens olika efterfrågan.