Service Rådgivare/Koordinator sökes till Wacker Neuson

Service Rådgivare/Koordinator sökes till Wacker Neuson

Om arbetet
Vi söker nu en Service Koordinator med placering på vårt kontor i Kungsängen. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av att: planera internt och externt arbete i verkstaden i samråd med Platschef, dokumentera reparation- och serviceprotokoll, SAP-arbete, ge återkoppling till kund och internt inom bolaget, fakturering samt försäkra att underlag för reparations- och serviceprotokoll stämmer med offert och följer med maskin till kund.

Den vi söker
Vi förväntar oss att du har ca 5 års erfarenhet företrädesvis inom entreprenadmaskinsbranchen. Du har någon form av teknisk utbildning, gärna som mekaniker med en påbyggnadsutbildning. Du är en van MS office användare och besitter administrativ skicklighet. Har du dessutom erfarenhet av SAP är detta meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel och kan ta egna initiativ. Du trivs i ett högt tempo och sätter alltid kunden i fokus. Vi ser gärna att du har god allmän datakunskap och SAP kunskaper är meriterande. Då vi tillhör en internationell koncern är det viktigt att du, förutom svenska, även behärskar engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder rätt kandidat
Som medarbetare hos oss är du alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda delar våra värderingar samt trivs och utvecklas. För rätt kandidat är detta ett mycket intressant och utveck- lande jobb med goda möjligheter till vidareutveckling inom bolaget. Vår vision är att vara den mest innovativa trendsättaren i branschen och det självklara valet för våra kunder. Vår värdegrund styrs av Expertis, Passion, Entreprenörskap.

Frågor och ansökan
Vid ev frågor vänligen kontakta Troels Berg Rasmussen, Platschef Kungsängen, på telefon 0730- 977 630 eller HR-chef Tanja Travica på 040-55 66 15.

Ansök genom att skicka CV, personligt brev samt möjligt tillträdesdatum till: rekrytering-se@wackerneuson.com

Sista ansökningsdatum är 2020-06-12 men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Troels Berg Rasmussen
Telefon 0730-977 630
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Supply chain manager, Administration, Koordinator, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wackerneuson.se/sv/home/
Sista ansökningsdag 12 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wacker Neuson AB säljer entreprenadmaskiner av märkena Wacker Neuson och Weidemann. Bolaget ingår i den tyska Wacker Neuson koncernen som har sitt huvudkontor i München och fabriker i bl.a. Tyskland, Österrike samt USA. Wacker Neuson tillverkar och säljer högkvalitativa entreprenad- och anläggningsmaskiner världen över. Se www.wackerneuson.se Wacker Neuson AB har sitt huvudkontor och verkstad i Malmö samt filialer med verkstäder, kontor och försäljning i Stockholm samt Göteborg. Vår anläggning i Stockholm finns i Kungsängen och befinner sig idag i ett expansivt skede.