Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

Till vår nya varudepå i Kungsängen-Brunna söker vi nu lagerarbetare som vill möjliggöra god varuförsörjning så att vi kan ta kundmötet till högsta nivå. Du välkomnas till ett härligt team på 20 kollegor som alla strävar efter samma mål!

Varudepån är en av tre depåer i Sverige som försörjer våra butiker, ombud och hemleveranskunder runt om i landet.

Om rollen
Din tjänst som lagerarbetare kommer vara väldigt varierande med stor möjlighet att vara med och påverka inom ramarna för ditt arbete. I rollen som lagerarbetare ingår arbetsuppgifter inom inleverans, utleverans och returer. För att möjliggöra en hållbar arbetsmiljö tillämpar vi arbetsrotation. Du kommer att starta din anställning med en introduktion för att du ska känna dig så trygg som möjligt i din nya roll. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Om dig
Vi ser att du som söker har truckkort och flera års erfarenhet från lagerarbete, gärna med erfarenhet inom e-handel. Du drivs av att vara i en serviceinriktad miljö där du i nära samarbete med dina kollegor bidrar till Systembolagets fortsatta utveckling och ökad kundnöjdhet. Då arbetet innefattar en del tunga lyft är det viktigt att du har god fysik för att klara av dessa arbetsmoment. Som person är du flexibel, självgående och lösningsorienterad. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt till såväl arbetet som dina kollegor. För att arbeta hos oss på Systembolaget ska du ha fyllt 20 år.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss! Till att börja med får alla nyanställda ett introduktionsprogram, sedan erbjuder vi flertalet möjligheter för att du ska lära dig mer och fortsätta att utvecklas med oss. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt och ansökan
Ansök redan idag dock senast söndagen 29/12 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina på telefonnummer 073 073 53 71.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 0730735371
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.systembolaget.se/
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (19 dagar kvar)