Vi söker lagermedarbetare på heltid till lager i Kungsängen

Vi söker lagermedarbetare på heltid till lager i Kungsängen

Vi söker lagermedarbetare på heltid till Kungsängen. Denna roll passar dig är resultatinriktad, trivs att jobba i högt arbetstempo och van att jobba i ett fysiskt arbete.

Information om uppdraget:

I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba med sedvanliga lageruppgifter inom någon av avdelningarna för orderpackning, orderplockning, ordermottagning samt returhantering.

Tjänsten är på heltid och du förväntas kunna jobba med en flexibilitet i arbetstider såväl under dag och kväll. Arbetspassen kommer att vara förlagda måndag-fredag under någon av följande tider:

6.00 -15.00
15.00-00.00

Vi ser att du är flexibel och kan jobba både dagpass och kvällspass

Tjänsten beräknas starta omgående och pågå tillsvidare. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund. I det här uppdraget kommer du få möjlighet att jobba inom ett välkänt företag tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Detta söker vi:
  • Anmärkningsfritt belastningsregister
  • Grundläggande kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
  • God fysiskt form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset
  • Bo i närheten av Brunna och kunna ta dig till och från området såväl tidiga mornar som sena kvällar
Vi söker dig som är ansvarstagande och serviceorienterad. Du är tävlingsinriktad, mån om att alltid uppnå uppsatta mål och har inställningen att allt går om man bara vill. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Det är meriterande om du tidigare jobbat på lager eller inom servicebranschen.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att begära utdrag ur polisens belastningsregister.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com