Vi söker en erfaren ledare till välkänt bolag inom lager och logistik!

Vi söker en erfaren ledare till välkänt bolag inom lager och logistik!

Just nu söker vi dig som vill leda ett engagerat team i rollen som Shift Manager på ett snabbt växande lager i norra Stockholm. Vi söker dig som har 2-4 års chefserfarenhet inom branschen.

Information om uppdraget:

Som Shift Manager kommer du att arbeta med mycket med uppgifter inom ledarskaps-, planerings- och produktionsansvar. Du kommer att ansvara för arbetsmiljön, produktionsverksamheten, att leda kollegor och teamledare samt ansvara för upp till 120 lagermedarbetare. I rollen som Shift Manager kommer du ha mycket administrativt ansvar samtidigt som du kommer vara en ledande hand för kollegor och medarbetare i deras dagliga arbete. Hos vår kund kommer du få chansen till utvecklingsmöjligheter inom ledarskap sam möjligheten att bidra till och delta i arbetsplatsens ständiga utveckling.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Leda avdelningen till att nå uppsatta mål. Du kommer att se till att produktionen sker systematiskt, effektivt och hållbart.
  • Coacha dina medarbetare i deras ansvar och ledarskap samt för dem att nå sina uppsatta mål för utveckling.
  • Ansvarsfördelning inom ditt team samt leda och bidra till utvecklingen på siten.
  • Du kommer att vara en del i avdelningens ledningsgrupp.
Detta söker vi:

Som person ser vi att du har erfarenhet av att leda och coacha medarbetare i chefspositioner. Du ska vara strukturerad, tydlig och kommunikativ i ditt arbete som Shift Manager. Då arbetstiderna är belagda på kvällstid och innebär stort ansvarstagande bör du vara självgående och handlingskraftig. Lagerarbetet består av många aspekter som påverkar flöde och produktion, därför är det även viktigt att du har en analytisk förmåga.

Krav för tjänsten:
  • Gymnasieexamen, högre utbildning kan vara meriterande.
  • 2-4 års erfarenhet av arbete i en ledande roll.
  • Erfarenhet av arbete inom lager/logistik är meriterande.
  • Svenska & Engelska i både tal och skrift, andra språkkunskaper är meriterande.
  • Goda datorvanor inom Office-paketet främst Excel.
  • Anmärkningsfritt belastningsregister.
Sökord: Ledare, Manager, Lager, logistik, Teamledare

Sökord: Ledare, Manager, Lager, logistik, Teamledare
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com