Truckförare till lager i Kungsängen för uppdrag på heltid

Truckförare till lager i Kungsängen för uppdrag på heltid

Trivs du med lagerarbete och har tidigare erfarenhet av inleverans och uleverans, har du truckkort A och B, körkort samt bor i närheten av Kungsängen - Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en truckförare till vår kund i Kungsängen. Kunden är en aktör inom eldrivna fordonsinstallationer till bland annat skogsbruk, gruvindustri och bilindustri.

Som truckförare så kommer du att jobba med inleverans och utleverans på kundens lager. Arbetsuppgifterna kommer därmed bestå av truckörning och plock.

Detta är ett konsultuppdragvilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget är på heltid och beräknas starta i mitten på maj. Arbetet är förlagt mån-fre 7.15-16.15.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan direkt. Intervjuer och utval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och har en god samarbetsförmåga. Du har truckkort A+B samt tidigare erfarenhet av att jobba med truckkörning. Du har även jobbat med inleverans och utleverans och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du körkort B och vi ser att du som söker bor i norrort på grund av närhet till arbetsplatsen.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com