Truckförare sökes på 80%

Truckförare sökes på 80%

Vi söker nu inför kommande uppdrag truckförare för en tjänst på 80%. Tjänster kräver truckkort A och beräknas vara förlagd i Brunna, norr om Stockholm.

Information om uppdraget:

Inför kommande uppdrag söker vi lagermedarbetare med truckkort A för en tjänst på 80%.

Arbetsuppgifterna innebär att med hjälp av truck plocka varor. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På lagret förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna förlagt måndag-torsdag kl.07.00-16.00.

Låter detta intressant? Ansök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande

Detta söker vi:

Vi söker dig som har truckkort och vill jobba 80%. Vi ser att du som söker har bra social kompetens, är stresstålig och har god serviceanda. Du bör även vara punktlig och noggrann. Det kommer även att förekomma tunga lyft dagligen.

Det krävs att du:
  • Är minst 20 år
  • Krav med truckkort A1 men meriterande med mer behörigheter så som A2-A4 B1-B4
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Är ostraffad
  • Dataerfarenhet
Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av lager eller industriarbete
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com