Teamledare under dagtid med lagervana till lager i norra Stockholm

Teamledare under dagtid med lagervana till lager i norra Stockholm

Vi söker teamledare till flera lager i Kungsängen. Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av att jobba på lager, ledarskap och med talang för att motivera andra att nå uppsatta mål.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en engagerad teamleader till vår kund norr om Stockholm. Som teamleader kommer du att ansvara över en grupp om 10-40 lagermedarbetare på företagets terminal/lager.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av plock och pack men även innefatta och personalansvar. Vi söker därför dig som vill ha ett varierande arbete i en utmanande roll. Den administrativa delen av din dag kommer innefatta att ta emot sjukanmälningar, rapportera det till ansvarig konsultchef och ersätta med vikarier. Du kommer att fungera som spindeln i nätet och ha nära kontakt med såväl lagret som ledningen. För att uppnå resultat är det därför viktigt att du är flexibel och beredd på att arbeta hårt.

Tjänsten avser heltid och uppdraget startar omgående. Vi söker nu teamledare till såväl morgon, dag som kvällspass vilket innebär att du antingen kommer att jobba måndag-fredag 06.15-15.00, med reservation för justeringar av arbetstider. Även vissa söndagar kan förekomma.

Rekryteringsprocessen kommer ske digitalt via telefon och skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett uppdaterat CV samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är pålitlig och strukturerad med inställningen att allt är möjligt om man bara vill. Du trivs i en ledande roll och har ett målinriktat arbetssätt. Du ska ha lätt för att umgås med människor och kunna styra grupper mot givna mål. Vi tror att du har hög initiativförmåga och ansvarskänsla med stor vilja att lösa de uppgifter som ingår i tjänsten. Truckkort A1 är starkt meriterande för denna tjänst. Ledarerfarenhet eller produktionsvana är ett krav!

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag! Kom ihåg att motivera i det personliga brevet varför du är den person vi letar efter.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com