Teamleader sökes på heltid till Systembolagets varudepå i Brunna!

Teamleader sökes på heltid till Systembolagets varudepå i Brunna!

Har du tidigare erfarenhet inom lager och söker nya utmaningar med mycket eget ansvar och varierande arbetsuppgifter? Har du lätt för att motivera andra och att för att nå uppsatta mål. Då har vi arbetet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en engagerad teamleader till Systembolaget i Brunna. Systembolagets varudepåer lagerför hela deras sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet, vilket genomsyrar hela verksamheten. Som teamleader kommer du att ansvara över personalen på företagets terminal/lager.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av plock men även innefatta kund- och personalansvar. Vi söker därför dig som vill ha ett varierande arbete i en utmanande roll. Den administrativa delen av din dag kommer innefatta att ta emot sjukanmälningar och ersätta med vikarier. Du kommer att fungera som spindeln i nätet och ha nära kontakt med såväl lagret som ledningen. För att uppnå resultat är det därför viktigt att du är flexibel och beredd på att arbeta hårt.

Tjänsten avser heltid och uppdraget startar omgående eller efter överenskommelse. Arbetstiderna för detta uppdrag är i huvudsak kl.07.00-16.00 på vardagar.

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget. Vi arbetar löpande med intervjuer och urval.

Notera att du i denna tjänst kommer att hantera alkohol.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är pålitlig, strukturerad och har truckvana. Du trivs i en ledande roll och har ett målinriktat arbetssätt. Du ska ha lätt för att umgås med människor och kunna styra grupper mot givna mål. Vi tror att du har hög initiativförmåga och ansvarskänsla med stor vilja att lösa de uppgifter som ingår i tjänsten. Körkort B, tillgång till egen bil och truckkort A1 är ett krav för denna tjänst. Ledarerfarenhet eller produktionsvana är mycket meriterande. Vidare är du ostraffad.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag! Kom ihåg att motivera i det personliga brevet varför du är den person vi letar efter.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com