Studerande ekonomiassistent sökes till bilhandlare i Norrort!

Studerande ekonomiassistent sökes till bilhandlare i Norrort!

Är du en noggrann samt prestigelös person? Studerar du i dagsläget inom ekonomi och söker ett extrajobb parallellt med dina studier? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en återförsäljare och serviceverkstad belägna på sju orter i Sverige. De säljer årligen över 3 000 nya bilar och 2 600 begagnade bilar. I deras verkstäder träffar de dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör dem till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. Deras mål är att vara ett föredöme i branschen och ha de gladaste medarbetarna och kunderna - då har de lyckats med deras uppdrag.

Just nu söker vår kund en ekonomiassistent som kommer vara en del av deras kundreskontrateam. Du kommer att stötta upp ekonomiavdelningen med uppgifter inom kundreskontran. Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Avtalsadministration
  • Påminnelser samt kravhantering
  • Samarbete med inkassobolag
Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i Kungsängen i Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och du förväntas vara tillgänglig 1-2 dagar i veckan samt heltid under sommaren. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. Har du några ytterligare funderingar gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare besitter du tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har tidigare kunskap och/eller intresse för bilbranschen. Vi ser gärna att du har förståelse för diverse ekonomisystem sedan tidigare och då framförallt IFS. Som person är du driven, serviceinriktad och ansvarstagande. Du är noggrann, strukturerad och är följsam i ditt arbete samtidigt som du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Du formulerar dig väl i svenska i tal och skrift. Passar denna rollbeskrivning in på dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se