Studenter med truckkort sökes för lagerarbete till Brunna!

Studenter med truckkort sökes för lagerarbete till Brunna!

Är du studerande eller har ett annat jobb på minst 50%, innehar truckkort A1-4 och B1-4 med erfarenhet av lagerarbete? Är du arbetsvillig, noggrann och sugen på en ny utmaning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu lagermedarbetare för extrajobb till vår kund i Brunna i norra Stockholm. Kunden är verksamma inom tobaksbranschen och behöver nu ta in duktiga lagermedarbetare för att täcka deras toppar. Vi söker dig som har flexibla studier och som kommer kunna jobba minst tre pass i veckan oavsett om du har tentaperiod eller inte.

Som lagermedarbetare kommer du jobba med att främst fylla på pallar med det som plockarna har packar ihop. Du kommer även få jobba med påfyllning av varor med truck. Vi ser därför att du har vana av att jobba med truckkörning sedan tidigare. Arbetet är monotont och repetitivt, du ska därför ha hög disciplin och tålamod. Framåt finns det eventuellt möjlighet för de som gör ett bra arbete att jobba på plocket.

Arbetstiderna är förlagda under måndag till fredag 06.30-15.30 och vi ser att du ska kunna jobba minst 3 dagar i veckan. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och jobba ute hos vår kund i Brunna. Vi ser gärna att du bor i närheten eller har tillgång till bil för att kunna ta dig ut till arbetspasset börjar. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som kommer att fortlöpa minst 1 år framöver.
  • Du bor i närheten av Brunna och kan snabbt ta dig in till jobbet då det behövs.
  • Du är tillgänglig för minst tre pass i veckan.
  • Du har truckbehörighet A + B och vana av truckkörning
Vi söker dig som är noggrann, effektiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du ska vara självgående och gärna tävlingsinriktad, det är viktigt att inte chansa i arbetet utan våga fråga om man behöver hjälp. Du är flexibel och bor i närheten av Brunna för att snabbt kunna ta dig in vid avrop. Vi ser att du är flytande i svenska och har en förståelse för siffror. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från lager för att snabbt komma in i rollen.

I den här rekryteringsuppdraget gör vi ett utdrag ur polisens belastningsregister och det är ett krav för tjänsten att man har ett register utan anmärkning.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com