Studenter med truckkort A1-4 sökes till kommande uppdrag i Norrort!

Studenter med truckkort A1-4 sökes till kommande uppdrag i Norrort!

Nu söker vi truckförare på deltid till kommande uppdrag i norra Stockholm. Har du truckkort A1-4 med erfarenhet av att köra truck, tidigare jobbat inom lager, bor norr om Stockholm samt studerar är du rätt för den här tjänsten!

Information om uppdraget:

I denna roll kommer du att utföra sedvanliga lageruppgifter såsom orderplock, plock och pack, lastning av pallar, samt truckkörning. Arbetet innebär en hel del tunga lyft och är fysiskt krävande, därför är det extra viktigt att du har mycket god fysik och inte är rädd för att ta i.

I denna roll arbetar man efter högt uppsatta mål och coachas dagligen i utveckling, det är därför viktigt att man trivs i ett högt arbetstempo.

Ett krav för tjänsten är att du studerar eller har ett annat jobb på minst 50%. Arbetstiderna är måndag till fredag både dag och kvällar och du ska vara tillgänglig för arbete minst 3 dagar i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har ett annat arbete och vill jobba extra 3 dagar i veckan.

Det krävs att du:
  • Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50% och kan visa intyg på det
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Lagererfarenhet
  • God fysisk form
  • Truckkort A1-A4 med körvana
Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel, stark och arbetsvillig. Då arbetet kan vara stressigt samt monotont söker vi någon som är stresstålig och som trivs med monotona arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete.

Vi kommer att begära polisregisterutdrag och utföra drogtest som en del av processen.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com