Skiftledare inom produktion sökes på heltid till Kungsängen

Skiftledare inom produktion sökes på heltid till Kungsängen

Är du en naturlig ledare och har erfarenhet av tekniskt arbete? Vill du jobba heltid inom snusproduktion och vara med och utvecklas i ett växande bolag? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en skiftledare till Another Snus Factory i Kungsängen. Another Snus Factory startade 2019 med ambitionen att göra saker på ett annorlunda sätt. Deras vision är att göra saker de känner sig stolta över, att alltid försöka göra det som de tycker är rätt samt njuta av resan dit. De är verksamma inom tobaksbranschen och tillverkar snus, både vit- och vanlig tobakssnus. Another Snus Factory har skapat den första miljövänliga snusburken i världen och jobbar dagligen för en bättre miljö. De söker nu dig som vill vara med och utveckla företaget framåt.

I rollen kommer du att arbeta i produktionen samt ha ansvar över att arbetsleda ett mindre team i det dagliga arbetet. Som skiftledare behöver du vara trygg i att leda andra människor med olika personligheter. Du ska ha god förmåga att kunna samla en grupp, motivera medarbetare och inte vara rädd för att säga ifrån. Du behöver vara flexibel och öppen för snabba förändringar. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete eller arbete inom produktion och tycker det är kul att lära dig om maskiner då detta kommer vara en stor del av arbetet.

Arbetstiderna för tjänsten varierar men är förlagda vanligtvis måndag till fredag i 8h pass mellan 06.00-23.00. Det är viktigt för denna tjänst att du är flexibel och kan jobba både tidigt och sent och ställa upp vid eventuell övertid. Eventuellt kan även nattskift bli aktuellt framåt. Uppdraget startar omgående och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt person så skicka in en ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete eller arbete inom produktion. Du har en hög social förmåga och trivs i att ta ansvar i en ledande roll. Erfarenhet av ledarskap är meriterande men inget krav. B-körkort och egen bil är ett krav för tjänsten och det är meriterande med truckkort B1 och B3. Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga och ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har ett anmärkningsfritt belastningsregister.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com