Serviceinriktad säljare sökes till Ramirents nya kundcenter i Märsta!

Serviceinriktad säljare sökes till Ramirents nya kundcenter i Märsta!

Har du hög servicekänsla och gillar att skapa goda relationer? Är du intresserad av byggbranschen och vill vara med och utveckla ett nytt kundcenter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en service inriktad innesäljare för vår kunds räkning. Ramirent är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. De levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Deras kundcenter finns över hela landet och Ramirent är nu marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Nu är de i behov av en ny stjärna inom kundservice på deras nya kundcenter i Märsta.

Som Innesäljare har du en viktig roll på Ramirent eftersom du ansvarar för hela processen, från kundens samtal till återlämnande av produkten. Du är en aktiv kontakt för kunden, där du med en rådgivande approach och en fingertoppskänsla för service möter deras kunder både över telefon och disk. De huvudsakliga arbetsuppgifterna i rollen är:
  • Proaktivt säljarbete mot kund
  • Skapa goda relationer till Ramirents kunder
  • Framtagning av offerter
  • Uppläggning och kreditkontroll av nya kunder
  • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
  • Rådgivning i valet av Ramirents produkter
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Ramirent och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning och arbetet sker på deras nya kundcenter i Märsta. För denna tjänst är arbetstiderna måndag - fredag under tiderna 06.15-16.00. Tillsättning sker när rätt person hittats.

På Ramirent är värderingarna "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar de också om deras medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos Ramirent utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Utöver det erbjuds semester, friskvård, kollektivavtal, tjänstepension och bonussystem.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av servicerelaterade yrken med någon form av försäljning eller kundhantering. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom branschen eller som innesäljare. Vi ser att du har en avklarad gymnasial utbildning eller motsvarande. Vidare ska du ha ett B-körkort och lätt kunna ta dig till Märsta. Du bör ha grundläggande datakunskaper och förmåga att nyttja affärssystem. För att vara relevant för tjänsten behärskar du flytande svenska i tal och skrift samt har en god engelskkunskap-nivå.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och praktiskt lagd. För att lyckas i rollen som Innesäljare tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse samt är inte rädd för att ta för dig.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com