Junior teamledare med lagervana till lager i norra Stockholm

Junior teamledare med lagervana till lager i norra Stockholm

Vi söker en teamledare till ett lager i Kungsängen. Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av att jobba på lager, ledarskap och med talang för att motivera andra att nå uppsatta mål. Ett krav för tjänsten är även att du har truckkort A1.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en engagerad teamledare till vår kund norr om Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av plock och pack men även innefatta personalansvar. Vi söker därför dig som vill ha ett varierande arbete i en utmanande roll. Du kommer att arbeta med introduktion och utbildning av nya medarbetare samt rapportering av närvaro. Du kommer att fungera som spindeln i nätet och ha nära kontakt med såväl lagret som ledningen. För att uppnå resultat är det därför viktigt att du är flexibel och beredd på att arbeta hårt.

Tjänsten är förlagd på heltid med arbetstider 07-15.30 måndag-fredag. Under december månad kommer arbetstiderna dock främst vara förlagda mellan 15.30-00.00 med anledning av högsäsong.

Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har truckkort A1, är en erfaren lagermedarbetare som arbetat med plock/pack med hjälpmedlet Pick-By-Voice. Du har tidigare erfarenhet av att arbetsleda eller utbilda kollegor. Som person är du pålitlig och strukturerad med inställningen att allt är möjligt om man bara vill. Du trivs i en ledande roll och har ett målinriktat arbetssätt. Du ska ha lätt för att umgås med människor och drivs av att arbeta i team. Vi tror att du har hög initiativförmåga och ansvarskänsla med stor vilja att lösa de uppgifter som ingår i tjänsten.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag! Kom ihåg att motivera i det personliga brevet varför du är den person vi letar efter.

Sökord: Teamledare, Arbetsledare, Lager, Logistik, Truckförare

Sökord: Teamledare, Arbetsledare, Lager, Logistik, Truckförare
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 juni 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com