HR-Administratör sökes omgående till stort bolag!

HR-Administratör sökes omgående till stort bolag!

Är du nyexaminerad inom HR och vill samla på dig värdefull erfarenhet? Är du strukturerad, systematiskt och administrativt ordningsam? Då har vi uppdraget som HR-administratör för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en HR-administratör på heltid. Kunden är en ledande distributör med global spridning. På deras lager i Brunna arbetar de tillsammans med en av Europas ledande e-Commerce företag inom mode och hjälper dem att hålla hög service genom att leverera rätt produkter i rätt tid till deras kunder.

Som HR Administratör kommer du få möjlighet att arbeta fram HR-processer och arbetssätt från grunden med fokus att leverera värde till organisation, chefer och medarbetare. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Ansvara för att leverera underlag till deras lönebyrå, preliminära lönelistor, framtagande och analys av KPI:er
  • Löpande HR administration så som förmåner, pension, uppdatering av personalhandbok och checklistor för introduktion är även en del av dina arbetsuppgifter.
Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men kommer att arbeta heltid med viss flexibilitet hos vår kund på deras kontor i Brunna. Tjänsten startar omgående så snart vi hittat rätt kandidat och kommer att pågå fram till augusti 2020 med viss chans till förläning. För rätt person kommer det även finnas möjlighet att axla ett utökat ansvar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat HR/PA på universitet- eller högskolenivå. Du har någon form av arbetslivserfarenhet där det är meriterande om du har arbetat inom HR sedan tidigare. Som person är du strukturerad, systematisk och administrativt ordningsam. Du har goda kunskaper i svenska- och engelska i såväl tal som skrift. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person. För att passa i rollen har du skinn på nästan och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Vidare är du snabblärd, initiativtagande och har god datavana.
Låter det här som något för dig? Ta då chansen och ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com