Driftingenjör till direktrekrytering i Kungsängen!

Driftingenjör till direktrekrytering i Kungsängen!

Har du en teknisk högskoleutbildning eller erfarenhet som driftingenjör inom fastigheter? Hos vår kund får du möjlighet att vara en del av ett drivet företag där du får chansen att utvecklas och vara med på en spännande resa!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en driftingenjör till vår kund som är ett helägt bostadsföretag som hyr ut lägenheter, butiker och lokaler i Kungsängen och Bro. Bolaget har en omsättning på 189 miljoner kronor och äger och förvaltar 1 945 lägenheter. Företaget är beläget i Kungsängen Centrum, mindre än en halvtimme med pendeltåg från Stockholm.

Nu söker företaget förstärkning i form av en Driftingenjör. Arbetet kommer innebära att strategiskt implementera lösningar i bolagets fastigheter. Energioptimering är en central del av arbetet där du är med under hela processen från idé och initiativ till uppföljning av genomförda projekt. Att kunna möta krav på minskad energiåtgång och miljöpåverkan kräver att man håller sig uppdaterad kring ny teknik på marknaden och kunna se över vad som är bästa lösningarna för företaget. Att göra kravställningar, granskningsarbete, myndighetsbesiktningar och delta vid påbyggnadsmöten är alla delar som du kommer att bistå med.

Inköp och implementering av ett uppföljningssystem för energiförbrukning som fungerar med befintligt fastighetssystem är en av de första arbetsuppgifterna som kommer att ske. Att ha en god kommunikationsförmåga med IT är därför viktigt. Uppföljning och analys kring energieffektivisering och att ansvara för myndighetskrav och lagar angående besiktningar är också en del av arbetet. Ansvar kring bolagets tekniska installationer vid ny- och ombyggnationer samt att skapa en strategisk underhållsplan för dessa tillsammans med budgetansvar och uppföljning är ytterligare uppgifter som du kommer att ansvara för. Tjänsten är ett ypperligt tillfälle att starta din karriär där du ges stora utvecklingsmöjligheter till att växa inom arbetet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som driftingenjör inom fastigheter eller har en teknisk högskoleutbildning gärna med inriktning inom installation, rör, ventilation, VVS eller liknande. Som person driven, noggrann och metodisk. Du har en god strategisk förmåga och ett brinnande teknikintresse. Du är också kommunikativ och nyfiken. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se