Kundtjänstmedarbetare till Eurotransport i Kungsängen

Kundtjänstmedarbetare till Eurotransport i Kungsängen

Eurotransport har sedan starten 1999 varit med om att bygga en helt ny marknad inom biltransportbranschen. Målet har alltid varit hög service, flexibilitet och framför allt, snabba leveranstider. Eurotransport har under åren byggt upp en professionell organisation med duktiga medarbetare som hela tiden vill utveckla och förbättra verksamheten. Inom Eurotransport jobbar ungefär 125 personer varav 20 administrativt. Förra året omsatte verksamheten ca 180 miljoner kronor. Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till kontoret i Kungsängen.

Dina arbetsuppgifter

Vår kundserviceavdelning befinner sig mitt i hjärtat av vår verksamhet och med hjälp av dem skapar vi en optimal kundupplevelse och säkrar så väl nöjda kunder som säkra leveranser. Som kundservicespecialist kommer du att serva våra kunder via telefon samt mail och du förser våra kunder med en högklassig service. Hos oss finner du en bred och varierad roll, där du kommer att jobba i en grupp om fyra personer som utöver kundbemötande även hanterar administrativa uppgifter som att t.ex. skapa kund- och säljrapporter, säkerställa att våra register alltid är uppdaterade med rätt information om bl.a. kunder, avtal samt chaufförs- och fordonsuppgifter och att utföra olika ekonomiska beräkningar. Vidare ingår även att spåra gods via dator och telefon, boka transporter, delta i kundmöten och supporta förare samt chaufförer.

Rollen är stationerad i Kungsängen och du rapporterar till vår kvalitetschef.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har gymnasiekompetens inom t.ex. ekonomi eller administration och du har tidigare erfarenhet från en administrativ roll. Det är meriterande om du har jobbat i fordonsbranschen innan och du behöver ha god datorvana och kunskaper i MS Excel. Vidare behärskar du svenska obehindrat i tal och skrift samt innehar B-körkort. Som person är du serviceinriktad och trivs med ett varierat arbetsinnehåll. Vi värderar en positiv och prestigelös inställning och söker en strukturerad och serviceinriktad person som har god samarbetsförmåga och trivs med många kontaktytor.

Övrigt

Detta är en tjänst på heltid, måndag till fredag med start så snart det är möjligt. Du får en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär. Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag. Uppdraget är tillsvidare och stora möjligheter för direktanställning hos Eurotransport finns.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Malin Dunder 076777 67 62 och Susanna Haglund 076 221 67 07. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malin Dunder
Telefon 0767776762
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se