Lagerpersonal/Lageransvarig

Lagerpersonal/Lageransvarig

Är du en strukturerad och ordningssam person med erfarenhet från last och transportbilsbranschen? Vill du ha möjlighet till personlig utveckling och möjlighet till att ta nästa steg i karriären.
Vill du bli en del av ett härligt gäng kollegor på ett företag som ser sina medarbetare som sin främsta resurs? Perfekt – då kanske STS är din nya arbetsgivare!

Vi söker dig – En person med kunskap om reservdelar till tunga fordon och som brinner för att förbättra flöden.

Nu letar vi efter dig med fordonsteknisk bakgrund eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att briljera i rollen behöver du vara en utåtriktad person med en serviceinriktad approach till både teamet och kunder. Du behöver ha god datavana och erfarenhet från att arbeta i olika affärssystem. Meriterande är tidigare arbete på lager som antingen lagerarbetare eller ledare då rollen på sikt kommer att övergå till lageransvarig.

Känner du igen dig i beskrivningen?

Perfekt – då kanske du är den vi letar efter!

Är du vår nya kollega i Kungsängen? Vi hoppas det!

Varmt välkommen att ansöka senast 5 september 2022.


STS Kungsängen auktoriserad för lastbilsmärket MAN och erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Verkstaden i Kungsängen är även ackrediterad för att kontrollera färdskrivare.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Verkstadschef Tobias Sandahl

Tobias.sandahl@ststrailerservice.se
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Reservdelsman, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ststrailerservice.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är STS - En komplett och modern verkstadskedja som utför kvalificerat underhåll på samtliga lastbilsmärken och efterfordon. Vi är ett kompetent gäng mekaniker som jobbar med "teamwork" som vårt främsta ledord! Här möts modern utrustning och ett härligt verkstadsklimat i en oslagbar kombination – vi gillar helt enkelt att gå till jobbet.

Det finns många fördelar med att vara lastbilstekniker hos STS!


I våra verkstäder ser vi till att alltid hålla vår utrustning och medarbetare uppdaterade med den absolut senaste tekniken! Vi har moderna hjälpmedel som avlastar teknikerna i sitt dagliga arbete och det gemensamma målet att ha en god balans mellan privat- och arbetsliv. Samtliga STS-verkstäder har ett certifierat ledningssystem för ISO 9001 och 14001.

Med den stora STS-koncernen i ryggen är det en självklarhet för oss att erbjuda våra lastbilstekniker den kompetensutveckling de behöver för att utvecklas yrkesmässigt. Hos oss finns dessutom goda möjligheter att växa inom företaget.

Med internkommunikation av toppklass och ett verkstadsklimat med högt till tak har vi som mål att bli den bästa verkstadskedjan i Norden! Som lastbilstekniker hos oss är du med och påverkar företagets utveckling genom din kompetens och dina förbättringsförslag.