Teknisk Säljare

Teknisk Säljare

Hos STAC AB får du jobba i ett dynamiskt bolag med marknadsledande produkter. Innovativ företagskultur med stark entreprenörsanda som ger dig stora möjligheter att forma din egen väg till framgång och utveckla ditt affärsmannaskap.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare arbetar du långsiktigt med våra kunder genom att skapa en nära relation till tekniker, produktutvecklare och inköpare och identifierar i samarbete med dem de framtida behoven. I arbetet ingår det att sätta sig in i och förstå kundens marknad och de krav som den ställer på de produkter där komponenter ingår. Den tekniska säljaren ansvarar för den totala marknadsbearbetningen och försäljningen inom distriktet där framgången i första hand mäts i omsättning och aktivitet med en hög närvaro ute hos kund .

Dina kvalifikationer
  • Du har minst 3 års erfarenhet av försäljning
  • God teknisk och ekonomisk kompetens.
  • Vana av att genom nära samarbete med kunder ta fram effektiv och tekniska lösningar som driver utvecklingen och affären vidare hos både kunden och det egna bolaget.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort är ett krav.
Din profil

Ett utvecklat affärsmannaskap som kompletterar din egen tekniska profil med kvalitetsmedvetenhet och en god säljande förmåga.
  • Du är trygg och bekväm i att planera och prioritera ditt säljarbete med god framförhållning
  • Van att ta ansvar för uppgiften och du förstår värdet av att i alla lägen framstå med engagemang och pålitlighet.
Som person är du mycket försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan diskutera och marknadsföra olika tekniska lösningar på ett övertygande sätt. Du har en förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Jeanette Walters 0733434766 Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

STAC har sitt huvudkontor i Bålsta några mil norr om Stockholm. Här finns också ett välutrustat servicecenter och vårt största reservdelslager. Från kontoret i Bålsta supportas Sverige, Norge och Danmark. STACs affärsidé är att vara den ledande leverantören av utrustning för kablagebearbetning och servicetjänster i Skandinavien
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.