SMD Logistics AB söker en Serviceinriktad Chaufför

SMD Logistics AB söker en Serviceinriktad Chaufför

Som Chaufför på SMD Logistics AB arbetar du med att uppfylla ett av våra viktigaste mål - att kunna garantera våra kunder leverans på bestämd dag. För våra uppdragsgivares räkning lagerhåller vi och plockar, packar och distribuerar varor till de ca 9000 butiker som är våra kunder. Du ingår i ett team på 12 chaufförer som tillsammans ansvarar för transporterna i Storstockholmsregionen. Du rapporterar till Area Manager Transport & Security. Som chaufför levererar du varor till ca 50 kunder per dag. Eftersom vi värnar om våra anställdas arbetsmiljö och vill att man ska ha det roligt på jobbet är vi alltid två chaufförer vid leverans. Tjänsten är placerad på SMD Logistics distributionscentral i Brunna företagspark och är en tidsbegränsad heltidstjänst.

Dina arbetsuppgifter består av att du lastar din lastbil på morgonen, levererar varor till rätt kund och säkerställer att lastbilen är ren och fin. Du ska kunna köra på ett kostnadseffektivt och säkert sätt i trafiken. Du ska vara samarbetsvillig och socialt begåvad. Du har ett sinne för ordning och reda samt ett bra lokalsinne. Viktigt att du även klarar den stressande Stockholmstrafiken. Dina kollegor och din chef finns som ett självklart stöd i din vardag och vi kollegor har ofta något nytt att lära av varandra.
  • I rollen som chaufför arbetar du i en snabbföränderlig miljö med många olika kontaktytor och kunder.
  • Din utmaning i vardagen är att på ett säkert, effektivt och kvalitativt sätt leverera varor till våra kunder.
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort
  • Är ostraffad (bakgrundskontroll är obligatoriskt)
  • Nyligen har genomgått YKB
Det är meriterande om du tidigare arbetat som chaufför.

För att trivas hos oss och i rollen som chaufför ser vi att du trivs bra bakom ratten och gör ditt allt för att leverera förstklassig service till dina kunder. För att lägga upp dina rutter på bästa sätt är du ansvarstagande och strukturerad och du kommer alltid i tid. Du trivs i en föränderlig vardag och har en problemlösningsförmåga som du snabbt plockar fram i lägen då utmaningar dyker upp. Vidare är du engagerad, med en bra arbetsmoral, samt en lyhörd approach och ett tycke för att samarbeta med andra.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning men det finns stora möjligheter till förlängning/tillsvidareanställning.

Uppfyller du inte alla våra krav? Den personen vi söker hade inte låtit sig bli stoppad av det! Rekryteringarbetet kan komma att ske löpande under asnsökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lotfi Gharbi
Telefon 08-764 20 49
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SMD Logistics AB (SMD) är en konkurrensneutral logistikpartner som på uppdrag av de flesta större tobaksbolag på den svenska marknaden distribuerar majoriteten av all tobak till cirka 10.000 butiker inom svensk handel. SMD är även grossist för andra snabbrörliga konsumentprodukter på den svenska marknaden, såsom receptfria läkemedel. Utöver den svenska marknaden sköter SMD distribution av Swedish Match produkter till den norska marknaden. SMD opererar sedan i början av 2016 från sin distributionscentral i Kungsängen medan huvudkontoret ligger i Stockholm. Antalet anställda uppgår till cirka 170. SMD är ett helägt dotterbolag till Swedish Match.